Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha csinos kolléganőmet félmeztelen erotikus fotókat csinálnék?

Figyelt kérdés

Egyik csinos kolléganőm erotikus félmeztelen fotókat szeretne csináltatni napraforgó táblánál barátjának. Mivel tudja rólam hogy szeretek fotózni meg ügyes is vagyok így engem kért erre meg.

Mivel van párom nem tudom hogy ez már megcsalás már.

Lehet többet akarna tőlem ez a kolléganőm?

Nem tudom miért kért pont erre meg engem ugyanis nem vagyok jóképű, sőt sajnos nagyon elhíztam.

2017. júl. 4. 08:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Ez egyáltalán nem megcsalás a szó technikai értelmében, de nem mindenkinek férne bele.

Ha te minőségi szinten fotózol (még akkor is, ha hobbi, tehát nem az van, hogy lősz egy szar képet, szanaszét filterezed, és teszed fel a Facebookra "Gaby Fotografy" néven meg hogy hát ha kirándulok akkor csinálok pár fotót), és ez köztudott, akkor valszeg simán azért kért meg, mert szeretne minőségi fotót, de nem akar érte fizetni egy profinak. Maga az, hogy erotikus fotót akar, nem jelenti azt, hogy ő most rá fog mászni a fotósra. Ha meg esetleg igen, akkor te tudod, hogy vissza akarod-e utasítani vagy nem.

Én, ha tényleg jól fotózol, nem nagyon nyavalyognék emiatt, de minden nő máshogy áll ehhez hozzá.

2017. júl. 4. 12:14
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Valószínűleg pont azért téged kért, mert annyira hidegen hagyod, hogy nem lenne kínos előtted vetkőznie, es meg akarja úszni olcsón.

Nem megcsalás részedről, de ha nem mondod el, akkor hazugság es biztos rosszul esne a barátnődnek.

2017. júl. 4. 12:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég ostoba dolog pedig, ne haragudj, de ha én csinálnék FÉLMEZTELEN képeket, biztos, hogy nem a kollégámat kérném meg rá....

Ez abszurd...

Megfordítom a kérdést:

Te mit szólnál, ha a barátnőd egy férfi kollégáját kérné meg,hogy félmeztelen fotókat készítsen róla ( neked)?

-Én mondjuk azt hogy ostoba liba, pedig nő vagyok.

Annyi fotós van mint csepp a tengerben, komolyan.

Én nem örülnék neki, de azt is tudom, hogy fordított esetben ha más faszi élvezkedne az én melleimre fotózás közben, ő lenne az első, aki kiakadna.

ÉS igen, a fotósnak ez munka, de itt nem EGY FOTÓSról van szó, hanem a kollégájáról, akivel minden nap találkozik és kapcsolatba kerül. Csak kicsit intimebb, szerintem ez nem épp nomrális egy kapcsolatban..

2017. júl. 4. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Dehogy megcsalás!
2017. júl. 4. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha a parom titokban csinalna akt fotosorozatot egy norol, otthagynam. A titkolozas nem fer bele. Ha megkerdezne elore, arra kernem ne, mert megvaltozhat utana a munkaviszony. Ha en akarnek ilyen fotosorozatot, nem tudnek ellazulni egy munkatarsam elott. Csak ugy csinaltatnek, hogy egy a parom szamara megbizhato szemely is jelen van, fotossal. Nem a bizalom hianya vegett irtam ezeket, hanem azert mert szerintem egy ilyen helyzet felesleges feszultseget okozhat a kapcsolatban. Minek tenned ki a parod vagy a kapcsolatod ennek. Nem vagy fotos, van munkad, felesleges magyarazkodast, veszekedest, szajhuzast okozhat. Inkabb fotozgasd a parodat.
2017. júl. 4. 23:14
 16/20 anonim ***** válasza:

A megcsalás a félred..ás.

Régóta fotózok, csináltam már sorozatot kolléganőről.

Párom tudta, hogy fotózni megyünk.

A modell barátja szintén kolléga.

Másnap odajött megköszönte.

Ízlésesen erotikus, nem mindent kirakós, sokat sejtetős képek születtek.

Tudta, hogy tőlem nem kerülnek ki.

Meg sem tartottam.

A srác szülinapjára kapta.

Egy üveg pezsgőt hozott szülinapomra, köszönetképpen.

2017. júl. 5. 14:10
 17/20 anonim ***** válasza:

14,10 vagyok.

Ha ügyes vagy, maradsz a jóízlés határain belül.

2017. júl. 5. 14:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Még egy gondolat:

Egy régi szakkönyv a modellfotózást a tárgyfotózás fejezetben tárgyalja, kiemelve a külömbséget a modell és a szobor között.

Egy aktfotózás sem a szexről szól.

2017. júl. 5. 14:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem számít megcsalásnak.

Bár bevallom, én nem állnék le, mert ha a mellét látnám egy nőnek, akkor a punciját is muszáj, tehát a saját érdekemben azt is nézegetem. Ha pedig a nő elvárná hogy akkor ő is lásson, akkor kötelességem lenne eleget tenni.

Ha ez a kényszer beteges, nagyon szívesen elmennék szexuális specialitású pszichológushoz és mindent megtennék, hogy barátnőmnek a legjobb párja legyek. Önuralmam nincs de frusztrációm van. Ezért kéne szakember

2017. júl. 6. 08:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a kapcsolatod egy hangyaf.szmyit is, akkor tán a barátnődet kéne megkérdezned. Nekem ez már sok lenne, de mindenki másképp gondolkodok. Döntsd el, hogy mi a fontosabb. Kollegát amúgy sem kérnék ilyesmire. Úgy érzem neked bejön a csaj. Ez viszont probléma lehet.
2017. júl. 12. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!