Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utani hazudozas, miert?
29/F!
3 eve vagyunk egyutt a parommal, voltak jo es rosszabb idoszakok, utobbi sajnos egy ideje rosszabb, pontosabban elhanyagoltuk egymast, belesablonosodtunk a kapcsolatunkba es a szex is ritkabb volt. A napokban eszrevettem h furcsabban ,elhidegultebben viselkedik, eloszor neztem bele a feszbukjaba, mint kiderult megcsalt egy sraccal.. aznap majd eldurrant a fejem veszekedtunk es szakitani akartam, de mivel o nalam lakott es eleg messze az otthonatol igy nalam maradt.(vegleges osszekoltozesunk elott 3 nappal, mivel alberletben voltunk) lebukasa utan konyorogve esedezett h ne rakjam ki, sajnos en barom masnapra 3. Napra megenyhultem es a bizalmam.. jeleuk adtam meg egy lehetoseget, hatha jovateszi a dolgokat es talan idovel en is megemesztem a tortenteket. Azomban valahogy vegig sejtettem, hogy nem szakitotta meg a kapcsolatot a masik csavoval, de nekem valtig allitja, hogy igen, kozben folyamatosan azzal jon, hogy nem akar szakitani, probaljuk meg, csak ido kell neki mig rendezodnek a gondolatai. Aztan persze par napra ra ismet megtudtam hogy tartjak a kapcsolatot, de kozbe mar torol mindent a telefonjarol, de nem eleg ugyes es hagy nyomokat :/ A hosszu monolog utan a kerdesem az lenne, miert csinalja ezt egy lany, hogy lebukas utan hiteet es egyutt akar maradni, de kozbe atbssza a fejem es a masikkal is kever. Amugy erzem h mar csak szineszkedik, de akkor MIERT NEM SZAKIT???? MIRE JO EZ AZ EGESZ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!