Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, magyarazzatok meg nekem, ha szeretötök lesz, es szerelmesek lesztek, lebukas utan miert mentek vissza a felesegetekhez, mire jo, hogy magatoknak is hazudtok?
Felelősségteljes 33 éves nő vagy, aki nem fruska. Ezt írtad nekem.
Tudod, lehet régi módi vagyok, de az én szemembe aki nős-gyerekes férfival kezd, az igenis hogy az!
Az egyik sorodban elismered hogy kihasznált, megalázott, de a másik sorodban elismered hogy arra vársz hogy kidobja az asszony és menjen hozzád. Te érted saját magadat? Buta vagy és gyerekes, sajnos nagyon.
Utoljára reagálnék neked arra a kijelentésedre, hogy elbújnál legszívesebben a föld alá.
Én ha ilyen naiv lennék, és hagytam volna magam így megalázni mint te a nős szeretőd által, én is a föld alá akarnék bújni. Pontosabban nem akarnék hanem bújnék is!
Aki szeret az lép. Aki szeret igazan és őszintén annak nem számít se feleség se az hogy vasárnapi apuka legyen.
A saját házasságodat pedig te cseszted el, nem a szeretőd.
További jó önsanyargatást.
Én is bevettem ezt a dumát. Azóta már bánom és kiléptem az életéből teljesen. Hazudik az összes. Nekem is azt hazudta,hogy szerelmes,de a gyerekek..
L
Oszinten megerdemled ami tkaptal.
Milyen buta egyugyu erkolcstelen undorito az a no aki nos pasival kezd?
Ennyire tartod magad ?
remelem osszeszedett toled egy nyavajat vagy o tole es vakarod meg egy par evig.
Ilyen nok vannak el sem hiszem
Utolsó, nagyon egyet értek, csak nem mertem ilyen nyersen fogalmazni.
Én úgy látom, sokkal jobb lenne ez a világ ha nem lennének ekkora ribizli nők, akik nős férfiakkal kezdenek ki. De nyilván ilyen sosem lesz, én azt hiszem a nagy gondok itt vannak, hogy vannak ilyen nőstény lények mint a kérdező is, akik nőnek nevezik magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!