Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szerelmes párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmes párkapcsolatban élő nőt el lehet csábítani?

Figyelt kérdés
Azon tanakodtam, hogy ha valaki oltári szerelmes a párjába, megvan mindenük stb. akkor is megvan rá az esély hogy valaki el tudja csábítani a nőt? Ha el lehet egy szerelmes nőt, milyen módszerekkel?

2017. jún. 16. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Magamból indulok ki.

Ha igazán szerelmes vagyok akkor nincs az a férfi, akivel megcsalnám a párom.

2017. jún. 17. 08:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Én pl annyira megvakulok olyankor, hogy azt se veszem észre, ha valaki közeledik felém.
2017. jún. 17. 08:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Aki valóban szereti a párját, az nem csalja meg, lehet a 3. akármilyen külsőleg-belsőleg, próbálkozhat akármilyen kitartóan, akkor sem. Tehát csak azt lehet vinni-csábítani aki érzelmileg nem kötődik a párjához és csak értekkapcsolatról/megszokásra épülő kapcsolatról van szó, szóval ha az ember azért van a párjával, mert épp nincs más képben.

Aki azt állítja, hogy szerelmes, de elcsábították és ezért volt hűtlen, az hazudik, és ha össze is jön a "gaz csábítóval", a 3. féllel, hozzá sem lesz hűséges.

Aki egyszer csal, az fog többször is. Idő kérdése. A hűtlenség jellemtelen patkány dolog. Az ember személyiségének a része. Aki ilyen, az ilyen is marad.

2017. jún. 17. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem. e nőt, se férfit. A szerelem vakká tesz - de olyan módon is, hogy a többi embert se látod- "úgy", legalábbis nem.
2017. jún. 17. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem biztos nem lehetne elcsábítani, én most fülig szerelmes vagyok a barátomba, s ilyenkor csak ő létezik, mint férfi nekem, csak rá tudok gondolni.
2017. jún. 19. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:

El lehet. Én még szerelmes voltam a pasimba, mikor kiderült, hogy megcsal, és utána is az voltam még egy jó ideig, csak mert félrekúrt, még nem szünt meg iránta a szerelmem. Én is félrekúrtam utána, mert vissza akartam neki adni a bánatot, amit okozott. Meg a lelkemnek is jólesett, hogy kvittek vagyunk. Más kérdés, hogy öt szerintem annyira azért nem viselte meg az, hogy vusszacsaltam.

Na, de ez már régi sztori, 20 éve volt.

nov. 18. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!