Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmes párkapcsolatban élő nőt el lehet csábítani?
Magamból indulok ki.
Ha igazán szerelmes vagyok akkor nincs az a férfi, akivel megcsalnám a párom.
Aki valóban szereti a párját, az nem csalja meg, lehet a 3. akármilyen külsőleg-belsőleg, próbálkozhat akármilyen kitartóan, akkor sem. Tehát csak azt lehet vinni-csábítani aki érzelmileg nem kötődik a párjához és csak értekkapcsolatról/megszokásra épülő kapcsolatról van szó, szóval ha az ember azért van a párjával, mert épp nincs más képben.
Aki azt állítja, hogy szerelmes, de elcsábították és ezért volt hűtlen, az hazudik, és ha össze is jön a "gaz csábítóval", a 3. féllel, hozzá sem lesz hűséges.
Aki egyszer csal, az fog többször is. Idő kérdése. A hűtlenség jellemtelen patkány dolog. Az ember személyiségének a része. Aki ilyen, az ilyen is marad.
El lehet. Én még szerelmes voltam a pasimba, mikor kiderült, hogy megcsal, és utána is az voltam még egy jó ideig, csak mert félrekúrt, még nem szünt meg iránta a szerelmem. Én is félrekúrtam utána, mert vissza akartam neki adni a bánatot, amit okozott. Meg a lelkemnek is jólesett, hogy kvittek vagyunk. Más kérdés, hogy öt szerintem annyira azért nem viselte meg az, hogy vusszacsaltam.
Na, de ez már régi sztori, 20 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!