Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni, hogy ott akart hagyni?
Biztos most jött rá, hogy veled mit veszíthet. A jó életét pl...nem tisztelitek egymást kicsit sem. Akkor el kellett volna válni. De még most sem késő. Hajrá!
27N
Ha nem tudtál neki akkor teljesen megbocsájtani, akkor ennek nincs értelme.
Én személy szerint nő vagyok, de nem bíznék egy ilyen nőben, aki átver engem.
Mi értelme volt magadhoz kötni? Hagynod kellett volna, had menjen a másik pacákhoz, te pedig új életet kezdhettél volna. Gyereketek sincs, tehát még ez sem lett volna visszahúzó erő.
Viszont még mindig elválhattok.
Aki képes így hátbatámadni a párját, miközben az azon dolgoik, hogy megalapozza a jövőjüket, abban nem lehet később se megbízni, nem változott ő semmit.
Addig váljatok el, amíg nincs gyerek!
Ez a kapcsolat amúgy se elég stabil egy gyerekhez, az első nehézségek szét fognak szedni titeket. Kevés szex, kialvatlanság, hormoningadozások, testi változások, a felelősség terhe: akármennyiben le merem fogadni, hogy még nem járna a gyerek, de te már csalod a feleségedet!
Jobb elválni szépen, csendben, gyerek nélkül, és új életet kezdeni anélkül, hogy tönkretennétek egy kisgyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!