Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam nővéremnek, hogy sógorom megcsalja?
Most már biztos, hogy megcsalja. Bizonyíték is van rá.
Hányingerem van tőle, valahogy úgy kéne elmondanom, mikor valami családi összejövetel van, és jól beégetni mindenki előtt. Jó ötlet lenne szerintetek?
Igazatok van, ez a családi lejáratás nem volt jó ötlet, csak a hirtelen harag miatt gondoltam erre.
Egyébként csak azért jutott ez eszembe, mert sógorom iszonyat el van szállva magától, mindenkivel lekezelően viselkedik, és jó lett volna ha kicsit meg lenne alázva.
Holnap találkozok tesómmal, akkor elmondom neki hogy mi is a helyzet (négyszemközt)...
Attól, hogy én nem csalok meg senkit még el tudom fogadni, hogy mások megteszik. Ilyenek az emberek.
És egyébként igen, fura amikor látom, hogy ezek az emberek ölelgetik, szeretgetik egymást én meg közben tudom, hogy tegnap is mássak dugott valamelyik.
Elítélem a megcsalást, én nem teszem meg, de ettől még nem avatkozok bele mások életébe.
Megtehetném, mert akár egy hamis email címről is lebuktathatnék névtelenül másokat, de nem fogok.
Először is: ne mond el szerintem, semmi közöd hozzá, a nővéred ment hozzá, nem te.
Másodszor: miért van hányingered, honnan tudod miért csalja? Ismered a "Kék muskátli" történetet?
00:16
jól van, relax. :-) Mondhattam volna a naív szöveget is hogy ez becsületbeli ügy, most menj kopogj át a nővéredhez és mond el egyenesen. És utána mi lesz?
20-ason nagyon röhögök :DDDDD Pacsi!
Kérdező, elmondtad? Hogy van nővéred?
Elmondtam neki, igen...
Azt mondta sejtette, hogy valami nem oké, de nem hitte hogy tényleg megcsalja.
Még nem vonta kérdőre sógoromat, le akarja buktatni. Mivel ismeri és tudja, hogy úgyis kimagyarázza magát és tagadni fog mindent.
Most hétvégén megy el "horgászni", akkor akarja majd rajtakapni, mert biztos nem vízpartra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!