Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartó férfiak! Honnan ismertétek meg a szeretőtöket, hogy alakult ez ki?
Én is szeretem, sőt egyenesen imádom, ahogy itt mindenki "gerincességről" papol. Teszik ezt elsősorban a tökéletes, hiba nélkül való, erkölcstől (meg csokoládétól) dagadó nőszemélyek.
Arról persze nem beszélnek, hogy a feleség részéről is roppant "gerinces" dolog, hogy eltartatja magát a férjével, miközben semmit, de semmit semmit nem tesz a kapcsolatba, majd gerinctelen féregnek nevezi a férjét, aki 5, 10, 15 (tűrőképességtől függően) év után szeretné még mondjuk egyszer életében átélni egy nő szerelmét, anélkül, hogy felborítaná az életét, amit több évtized alatt felépített... szóval, kedves megcsalt hölgyek, azon is el lehet gondolkodni talán, hogy ha a gerinctelen, bunkó, lusta, hájas, kopasz, lúdtalpas, papucsállatka férjetek még jó numera a csinos, ápolt, értelmes 25 éves a kolléganőjének, akkor hogy a csudába nem jó nektek, elhízott, zsíros hajú, hagymaszagú, már csak a tévé előtt rohadó feleségeknek... talán ti is tehetnétek valamit azért, hogy visszacsábítsátok magatokhoz azt a gerinctelen papucsállatkát... ;)
12-es alapból nem így választasz társat magadnak, de az emberiség lusta és önző. Nagyon kevés ember van mind nő, mind férfi aki 4-5 év együttélés után is sportol, sokat akar szexelni a másikkal, ad magára...stb. Általában kihűlnek a kapcsolatok, le se tojják a másikat..stb. Lehet te még nem voltál ilyenben, majd ha 50 éves leszel rájössz. És ha vannak is ilyen ritka emberek sajnos általában mindig csak az egyik fél ilyen.
Nem mindenki azért keres szeretőt, mert minden nőt el akar kapni én csak a szeretetem szeretném kiadni amit otthon már nem tudok. És nem akarok elválni, van egy közös gyerekünk is és egyébként szeretem a párom. De az ember nem monogám, csak kitaláltuk, hogy választunk egy embert magántulajdonnak...Tudod ez a szánalmas, hogy azt hisszük a másik ember a tulajdonunk...40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!