Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vörös foltok honnan?
Figyelt kérdés
A páromnál /férfi/..Holott régen is volt pikkelysömörje. Igen, ott...Azok a kicsi foltok szerinte "nagy vörös foltok"- nekem kutya bajom, de nyilván attól még adhatjuk át egymásnak /ha tünetmentes az egyikünk/, oda-vissza. Viszont nem hajlandó beszélni velem. Le is tiltott, emilekre nem válaszol. Ez most mi lehet? Én hűséges vagyok, szeretem. Ill. eddig szerettem.. :(
Szerintetek megcsalás vagy mi áll a háttérben?
2017. máj. 31. 15:20
11/18 anonim válasza:
Főjön is... :D Szerintem nem egy kisgyereket akarsz párnak :)
Inkább foglalkozz a barátaiddal, akik értelmes felnőttek :)
12/18 anonim válasza:
Ti nem vagytok egy pár, maximum összejártok néha.
13/18 A kérdező kommentje:
Te meg csak ideböfögsz valami idiótaságot, "néha". Hogy a keselyűk rokizzanak a májadon!!!!
2017. jún. 2. 11:25
14/18 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy pikelysömör, megint, krónikus..
2017. jún. 4. 13:46
15/18 anonim válasza:
Gyorsan elvezd ki a kegyet, hogy urasaga meltoztat hozzad szolni!
16/18 anonim válasza:
Te tudod.. Én biztos nem remegnék olyan emberért, aki annyiba nem néz, hogy szóba álljon velem, letolt meg nem válaszol mailekre.. De te szeressed csak, megérdemelitek egymást.
17/18 anonim válasza:
Most gondolj bele, pikkelysömör miatt ilyen hiztit csapott neked ez a faszi... agyrém, komolyan. Kell neked ez a szappanopera az életedbe?!
18/18 A kérdező kommentje:
:DDDDD utolsó, igazad van:D a többiek meg elmehetnek a 3,14csába de csak azért ne mondhassák puhány vagyok.
:D
2017. jún. 9. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!