Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szeretőt tart és ha bukik otthon akkor miért marad
álltalában a régi párjával? Fél új életet kezdeni?
"Sok boldog házaspárról tudok akiknél öreg korukban derült ki, hogy valamelyik fél hosszú éveken át tartott szeretőt.
Mégsem dőlt össze semmi sem és így mindenki boldog volt."
Ja, képzelem mennyire boldog lehetett a megcsalt fél, hogy hosszú éveken át átverte a párja..
2017. máj. 23. 07:02
30 eve vagyunk egyutt,a ferjem mintaapanak tunt..nekem es a csaladomnak!Kozos programok,minden fillerrel elszamolt,kozos szamlank van,a hobbia csaladi program volt!
2017. máj. 23. 07:24
Nem voltak megmagyarazhatatlan kimaradasok,telefonhivasok..nem ereztem itthon elhidegulest,a gondomatomat is figyelte mit szeretnek.Figyelmes volt,szeretett!
2017. máj. 23. 07:25
2 honapja kiderult,boltba,buszmegalliban szolitott le nőket,telefonszamot csereltek..hosszu honapokig tarto 1000 nagysagu sms-eket valtottak..(mikor????)Marpedig a reszletes szamla kimutatta..pl munkaidőben..vagy mikor
2017. máj. 23. 07:26
es nem keves..a lelki tarsa is vagyok..Ausztriaban dolgozunk mindketten,nem vagyunk kiszolgaltatva egymasnak anyagilag sem!A magyarazat egy haverja beszelt neki erről..ő igy csinalja es ezeket..hát őt hajtotta a kivancsisag!
2017. máj. 23. 07:29
Marpedig a reszletes szamla kimutatta..pl munkaidőben..vagy mikor delutanos voltam..kiderult hivatasos Qr..hoz jart..nem egyszer!Kertem mondja el mit csinaltam rosszul..sirva konyorog hidjem el semmit..minden ugy jo ahogy en csinalom,velem semmi baj...a szex jo,
2017. máj. 23. 07:32
Miért bonyolítják az emberek azt, ami egyszerű. Aki szerelmes egy másikba, az ki is szokott lépni. A megcsalások döntő többsége érzelem nélküli. Egyedül, a külső számít. Feláll, vagy nedvesedik a másikra. Legtöbb szeretői viszonyba nincs több. El nem tudnák képzelni a közös életet. Ép úgy, mint egy, egy éjszakásnál.
2017. máj. 23. 07:33
Most eskudozik soha tobbe,csak bocsassak meg!!Engem szeret,senkinek semmi erzelem nem volt..nulla!!Es nem is ert annyit mint amennyit veszitene!
2017. máj. 23. 07:35
Belesodrodott,es már nem tudott,sőt nem is akart tenni ellene..en feltetel nelkul megbiztam benne,nem volt kontrol alatt..vissza elt vele!Megeskudott megvaltozik..megrud egyaltalan valtozni barki is?????
2017. máj. 23. 07:36
kovhajnal!
Te már megkaptad a válaszokat a kérdésedre, amikor kiírtad.Nem, nem fog megváltozni egy olyan ember, aki 30 évig csalja a feleségét, mert az mindig elnézte neki a félrelépéseit.Nem volt következménye, persze, hogy visszaél a bizalmaddal a mai napig.Minek hagyod, hagytad?Nem voltak számodra egyértelműek a válaszok?Még most is vele vagy, akkor mire vársz?Csodára?Az nincs, nőj már fel ennyi évesen végre!!!A férjed egy önuralomhiányban szenvedő, mindenkivel üzekedő hím, akinek egy nő sosem lesz elég.Mikor fogod már fel végre?
2017. máj. 23. 08:01
Kapcsolódó kérdések: