Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Nem tudom lezárni
Egy érdekes szitu. 3 éve párkapcsolatban vagyok....de 1 éve viszonyom van egy közös haverunkkal. A srácnak is van barátnje 5 éve.
Csak szexről szól az egész.
Mindíg megfogadom magamnak hogy lezárom de valahogy soha nem tudok nemet mondani neki amikor talizunk vagy felhív. Nem tudom hogyan tovább.
Szeretem a párom de valahogy a viszonyt sem akarom elhagyni.
Tanács?
Tudom sokan elítélnek de kérlek csak azok írjanak akik nem elhordani akarnak minden féle ringyonak
Köszi
24/L

"Szeretem a párom de valahogy a viszonyt sem akarom elhagyni."
Leírtad a problémát: nem akarod lezárni a viszonyt. Így hiába próbálkozol vele, nem fog menni, hiszen valójában jól érzed így magad.

Hagyd a fenébe mind a kettőt és keress egy normális kapcsolatot, amiben minden értelemben a helyeden leszel.
Mégis, meddig fog ez így tartani - most el is tekintve a hazugság, lebukás, meg más kellemetlen dolgoktól?

Én kilépnék mindkettőből.
1.Ha a párom mellett szükségem van másik farokra, akkor semmi értelme vele maradnom.Tehát nem szeretem, és nem is tisztelem, csak van egy biztos pontom.Ez nálad is így van.
2.Képtelen lennék megcsókolni a szerető száját, amivel a barátnőjét nyalja mellettem.Undorító.

Azért szerencsétlen csávót sajnálom, hogy ilyen barátnő és ilyen haver veszi körül.. :D Ellenségei nincsenek? Arra már nincs is szükség. Szomorú.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!