Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi 1-2 alkalomnál megbocsátható a félrelépés?
Értem a problémádat, mondd el neki, hogy ez a szex túl kevés, neked pillanatnyilag ez a megoldási ötleted, neki mi?
Megcsalhatod éppen egyszer, hússzor, százszor, egy évig, 3 évig, 10 évig... de az akkor mi a fene? Nem párkapcsolat az biztos.
#16 Sajnos te tévedsz. Ezt a választ az itteni válaszokból, és reakciókból raktam össze. Csak összefoglaltam két mondatba, az elmúlt években tanultakat. Olvass el sok másik kérdést, a válaszokkal együtt, és meglátod, hogy igazam van.
Azt viszont elismerem, hogy kicsit félrevezető, mert helyesen így kellett volna írnom:
"férfi vagy, akkor szemét vagy," helyett: "férfi vagy, akkor minden férfi szemét disznó,".
Ez nem én találtam ki:
Ha a kutya megszökik a nőtől, az azért van, mert a kutya nem kapott elég szeretetet.
Ha a macska megszökik a nőtől, az azért van, mert a macska nem kapott elég szeretetet.
Ha a férfi megszökik a nőtől, az azért van, mert a férfi egy rohadt szemét!
Most akkor hogy is van ez? Létezik a kettős mérce, és az egyenlőség mögé bújtatott femináci elnyomás.
"#16 Sajnos te tévedsz. Ezt a választ az itteni válaszokból, és reakciókból raktam össze."
Nem tévedek kedves 17-es.Nem ebből az oldalból kéne kiindulni.Ez csak egy része az embereknek.A valóságban egyik nem részéről sem megbocsátható és nincs mentség rá.Kilehet találni bármilyen indokot, mentegetőzést(itt mesterek ebben a nők és férfiak), de egyik sem ad felmentést arra egyik nemnél sem, hogy az ember visszaél a másik bizalmával.
Itt a sok tini azt hiszi csak egy csettintés a szakítás. És ahol sok gyerekes család van már?
Az élet nem fekete és fehér, nálunk is havi 1 szex van vagy2 havi 1 de sosem akarnám elhagyni a párom szeretem őt is meg a gyereket is.
Marad a kezem vagy ha lenne titkos szerető nem zárkóznék el tőle...
39/F
"Itt a sok tini azt hiszi csak egy csettintés a szakítás. És ahol sok gyerekes család van már?"
Nos nem tini vagyok kedves utolsó.42 éves múltam.
Én 5 gyerek miatt sem bocsátom meg azt, hogy a bizalmammal visszaéltek.Az undorról nem beszélve, hogy más nemi szerve után kéne megcsókolnom azt az embert, aki elbaszta a bizalmam.Szerinted ez milyen házasság, kapcsolat lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!