Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, számotokra ez már megcsalás lenne, ha a párotok csinálná?
Én már nő vagyok, de ez még szerintem nem megcsalás.
Egyébként meg nem kell ám otthon mindent elmondani:)
Igen. Itt megint ugyanaz a gond, mint a részegen történt megcsalással. Nem a tett a lényeg, hogy nem ismeri a párom a kontrollt. A mennyiséget, amikor még nem csinál hülyeséget.
Felelőssége még részegen is van az embernek. Nem az alkoholmámoros állapotban, hanem előtte, amikor eldönti, hogy tojik mindenre és megérdemli, hogy kontrollt vesztett legyen.
Ugyanúgy a párom sem fogadná el ha én az alkoholra fognám, hogy azért engedtem többet meg magamnak, mint amit illik, mert a szesz kilőtte a józan észt.
Én is nő vagyok, de nekem sem igazán férne ez bele.
A részegség erre (sem) magyarázat, sőt ha lehet, a szememben még inkább súlyosbító körülmény is.
Mindenkinek más az igényszintje, nekem ez nem férne bele- egyszerűen nem tudnék mit kezdeni egy olyan partnerrel, aki le bír annyira részegedni, hogy ezzel magyarázza a tiszteletlen dolgait (is) :)
30+ nő
" utalgatások"
Ez a tapizásnál is rosszabb, mert ezt általában szex szokta követni. Ez MÉG nem megcsalás, de elég erősen jelez valamit. Nem tudom, hogyan reagálnék, biztos egy alapos beszélgetés követné, aztán abból alakulna ki valami.
Igen, egyérteműen. Nem ebben "állapodtunk" meg a kapcsolat elején, amikor ilyesmikről őszintén beszélgettünk. Ez nekem nem férne bele, kidobnám. Fordított esetben ő sem fogadná el.
Gondolom, ha a barátnőd tett volna ilyesmit, neked sem tetszene a dolog.
Tudod az, hogy valaki részeg, nem kifogás. Ha valaki felnőtt, ismernie kell a határait és vallalni a következményeket
Ciki nem ciki számomra igen az. Ki is rúgnám , nem gondolkoznék 1 percet sem.
Aki nem tudja türtőztetni magát az ne igyon.
Ugyan így a párom szintúgy szakítana ilyen miatt, pedig nem tinik vagyunk és nem fél éves kapcsolatról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!