Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen naiv az a nő? Direkt csinálja vajon?
Pár hónapja osszegabajodtam egy csalados emberrel. Szex nem volt. Otthon ki is derült egyből hogy csajozni volt nem tudom mivel magyarázta ki de mint minden tovább mintha mi sem történt volna.
Most meg megvannak jelölve olyan képeken fb on hogy ott áll a férfi és a nő minden képen áll elé direkt gondolom hogy lássam hogy ők mennyire szeretik egymast..
. De ő vajon nincs tudatában annak hogy a férje már nem.egyszer megcsalta? Hogy lehet ennyire naiv?
Ha nem lenne gyerek már rég nem lenne vele és ő is tudja ezt nagyon jól.
Semmit nem tud arról az emberről akivel évek óta együtt van én meg ismerem mint a rossz pénzt és még ő csinálja direkt hogy ők mennyire szeretik egymást....már kivagyok idegileg
Szerintetek az esetek többségében az ilyen nok direkt csinálják?
Inkább az a kérdés, hogy te miért csinálod?
Naívnak is inkább téged mondanálak, ha elhiszed, hogy csak a gyerek miatt van vele. ;D
Miért hiszik a magad fajta buta libák azt,hogy a feleségek soha nem tudnak semmit,csak naiv szerelmes bolondok?
A feleség nem hülye,pontosan tudja mi a szitu,és teszi amit tesz a saját maga érdekében.A naiv az te vagy kedvesem!
Utolso,mindenki a maga karan tanul,latod,barcsak mindenki igy gondolkodna.Jo ilyet is olvasni.En csak az ellenkezo oldalon alltam meg,de erdekes mas megvilagositasbAn olvasni a dolgokat.
Kerdezo,gyerekek...?
Egy munkatarsam lanyat tobb gyerekkel haGyta ott parja...tehat ha valaki menni akaR,a gyerek nem kifogas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!