Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert ilyen a szeretom velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen a szeretom velem?

Figyelt kérdés

Szex kapcsolat akar lenni. Leven hazas vagyok. (ezt kerem nem kommentalni leven nem tudod miert hogyan)

De nem ertem h miert kedveskedik folyton velem a pasi. Minden nap irogatunk par orat egymasnak, ott is folyton kedveskedik bokol etc. ha egyutt vagyunk olelget szeretget puszilgat kedveskedik mosolyog bokolgat ezerrel.

Nekem ez olyan fura dolog. Persze jol esik de akkor is fura mivel pont o mondta h mar csak a korkulonbseg miatt sem lehetne. Es ezt en is igy gondolom.

Teljesen zavarba hozz ezzel mert nem ertem mit akar.

Vagy van olyan pasi aki igy viselkedik a szeretojevel es ha igen miert?

2017. máj. 1. 07:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest elég jól beforgatott vele, mert azon pörögsz, hogy vajon szerelmes-e beléd a szeretőd..
2017. máj. 1. 18:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha szerelmes lesz akkor igy jart

Nalam alap h elmondom mire szamithat, viszont szeretesre tuti nem.

Szamomra a viselkedese fura, es nem tudom eldonteni h ez most nala alapvetoen ilyen vagy tenyleg erez valamit. Leven a kerdesre nem valaszol.

Eleg nehezen szantam ra magam honapokig tartott mire komolyan vettem, lehet ez is kozrejatszik nala.

2017. máj. 1. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit nehezen értettem meg, mit jelent a leven. De aztán rájöttem, hogy lévén házas vagyok. Ekkor meg azt hittem, te vagy a fiú. Mert azok szoktak házasok lenni, a nőkre inkább azt mondjuk, hogy férjnél vannak.

Ennek az embernek úgy látszik, vannak érzései, elég szomorú, hogy te nő létedre csak a szexre hajtanál. Ez az ember beléd szeretett. Azt akarja, hogy te is szeressed. A korkülönbség nem számít. Vagy te pénzért szexelsz vele??? Szép firma vagy!!

2017. máj. 2. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, hogy a fenébe lehet összekeverni a szex kapcsolatot a pénzért szexeléssel? Tanulj már meg olvasni.
2017. máj. 2. 14:21
 15/16 A kérdező kommentje:

Nincs benne anyagi vonzat ...

De h ezt honnan vetted ??? Rejtely !

De ez is egy velemeny azert, majd figyelem valtozik e mast nem tudok tenni .

2017. máj. 2. 18:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Esetleg a te korodat is elárulod? Csak hogy tudjuk, hogy az ostobaság ilyen fokáig hány év alatt tudja leküzdeni magát az ember...
2017. máj. 4. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!