Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg csak úgy lehet tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak úgy lehet tartós manapság egy kapcsolat ha a párunk mellett másokkal is kefélünk?

Figyelt kérdés

Valóban ez lenne a megoldás mindenre? A nyitott kapcsolat?

Még akkor is ha belül felőröl, hogy mással is szexel rajtad kívül de mivel szereted megengeded neki. Hiszen 10 év házasság után( vagy még hamarabb) előbb-utóbb úgyis megcsal.

Ti hogy látjátok ezt?

N

2017. ápr. 30. 21:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nokent irom h bizom abban h van huseg,a reszemrol biztos.Paromban is bizom bar pont vasarnap tortent egy eset ami ala asta az onbizalmam.:(tarsasaggal elmentunk majalisra.A masik asztalnal ult egy csaj,arra lettem figyelmes h igen bamulja a parom aztan rajottem ez kolcsonos.konkretan szemeztek.probaltam

nem patariat rendezni nem szoltam,de ha vissza is gondolok ra irtora faj es rosszul esik.par eve volt egy ilyen eset egy eskuvon akkor szoltam hogy azert ittvagyok en is nemkene.szeptemberben lesz az eskuvom tanacstalan vagyok kiabrandultam belole.azthittem

nem ilyen.ö sose flörtöl meg stb...megis a sajat szememmel

lattam.tudom nem nagy dolog de mit müvelhet ha nem vagyok vele.eddig tüzbe tettem

volna erte a kezem...vannak gondjaink probaljuk megbeszelni,de reszeröl hiaba,tudom h szeret,am egy csendes visszahuzodo ember akiröl ezt sem felteteleztem volna h szemez egy masik növel bamuljs mig mellette vagyok😔teljesen elment a bizalmam,az a kep amit eddig hittem rola.6ev utan erre jutottam.tudom h nem

nözik de valahol megis enged az ilyen flörtöknek😔

2017. máj. 2. 10:22
 22/26 anonim ***** válasza:
68%

"vannak gondjaink probaljuk megbeszelni,de reszeröl hiaba" <-> "szeptemberben lesz az esküvőm"...

Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nem, nem a házasság intézményével vannak a problémák, csak a felelőtlenül beleugró emberekkel...

2017. máj. 2. 10:57
 23/26 anonim ***** válasza:
85%
hat igen,es jo h esküvö elött jöttem ra megse az alszent aminek jatsza magat.azthitte nem vettem eszre de tevedett.neaggodj elegge felhergemtem magam rajta ma ugyh körülbelül leszarom az egesz esküvöt,ha ulyet megvsinal föleg ha vele vagyok valahogy nem bizom az öräk hüsegben.az h megnez egy nöt oke de azert igy leallni 26 evesen egy 16-17 evessel szemezni eleg gaz.örülök h most derült ra feny,es tenyleg igaz h a csendesebb ferfiak azok akikröl sose gondolnad de megis ök a legcsalfabbak.nem hiszem h megcsalt de nalam mar ez betette a kaput.lehet lepontozni mert csak flört volt de nalam ez bem fer bele.egy ilyen ember aki flörtölget elöbb v utobb elköveti a felrelepest is.sztem!!!
2017. máj. 2. 11:19
 24/26 anonim ***** válasza:
25%
Azt tudom állítani,hogy a férfiak 90% megcsalja a feleségét,de csak 5%bukik le . Attól még ugyanúgy szerethet,mert a pasiknak ehez nem kell érzelem.
2017. jún. 6. 16:19
 25/26 anonim ***** válasza:
69%
24. Ez így nem igaz. Pasik közt is van különbség, nem mind egyforma. Hidd el vannak olyanok akik nem a farkukkal gondolkodnak és nekik kellenek érzelmek a szexhez.
2017. jún. 6. 17:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Igen is meg nem is :)
2022. jan. 4. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!