Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg csak úgy lehet tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak úgy lehet tartós manapság egy kapcsolat ha a párunk mellett másokkal is kefélünk?

Figyelt kérdés

Valóban ez lenne a megoldás mindenre? A nyitott kapcsolat?

Még akkor is ha belül felőröl, hogy mással is szexel rajtad kívül de mivel szereted megengeded neki. Hiszen 10 év házasság után( vagy még hamarabb) előbb-utóbb úgyis megcsal.

Ti hogy látjátok ezt?

N

2017. ápr. 30. 21:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
23%
Es te milyen szemelyiség vagy? Ha normális választ nem tudsz irni akkor inkább meg se szólalj!
2017. ápr. 30. 22:04
 12/26 anonim ***** válasza:

2-es válaszom utolsó mondatában már válaszoltam egy értelmeset.

2017. ápr. 30. 22:06
 13/26 A kérdező kommentje:

Jójó! Kösz, de elég volt az okoskodásodból.

Menj máshova osztani az észt!

2017. ápr. 30. 22:09
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Jaguar hazudik. Több olyan embert is ismer, aki nem csalta meg a párját. Jómagam is, és van több közös ilyen ismerősünk is.
2017. ápr. 30. 22:24
 15/26 anonim ***** válasza:
17%

Akkor pontosítok...

Akiket személyesen ismerek. Neten én már nem bízom az emberekben, mindenki azt mond amit akar, többekkel meg évek óta nem beszéltem, nem is tudok már semmit róluk.

2017. ápr. 30. 22:31
 16/26 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, nőként teljesen megértelek, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, én is sokat gondolkodtam ezen.

A dolgok gyökere ott van, amikor már az ismerkedés elején min. 2 fontos dolgot kell megnézni egy férfiban:

1. A szexuális igények egyformák? Ha nem (sokszor ez van), akkor a másik fél hajlandó-e alkalmazkodni 100% hozzám (és persze én is hozzá), vagy csak egy ideig eltűri a stílusomat?

2. Mennyire érett érzelmileg? Pl. közös nehézségek esetén lelki támaszt tud nyújtani és nem követeli mindenképpen a szexet? Türelmes vele?

Ha ez a két dolog nincs még nem is lehet rajta változtatni hosszú távon, akkor nem kell eröltetni a másikkal a kapcsolatot. Az a férfi, aki nyitott kapcsolatot akar, az egy nagy önző bunkó és képtelen a kompromisszumokra. Egy önző ember (férfi vagy nő) egy kapcsolatban voltaképpen nincs is jelen szellemileg, csak a javadat akarja!

2017. ápr. 30. 22:53
 17/26 anonim ***** válasza:
71%
Számmra okádék a nyitott kapcsolat. Mindennemű erkölcstelenséget elutasítok és kerülöm az ilyen embereket.
2017. ápr. 30. 23:01
 18/26 anonim ***** válasza:
21%

Miért is csal meg egy férfi egy nőt?

- .....

- ......

- .......

Ez meg az hiányzott....(?)

Megszokott volt, unalmas stb....

Meg a ba-blah...

A farkast az éhség viszi messzire ...azért öl mert éhes....

-lelki

-szellemi

-vizuális éhség.

Ahogy egy jó kutyát is el lehet rontani,egy jó férjet is....

Nem tudható meddig,nem is érdekel....én "etetem" a férjem.

Kedves Kérdező a te szavaiddal élve,jelenleg pontosan 24-éve csak is velem -talán még az álmaiban is kizárólag velem "kefél" .

43/N.

2017. ápr. 30. 23:36
 19/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem csak így lehet.

Sőt, a nyitott kapcsolat csak úgy működhet rendesen, ha mindkét fél elég tudatos magával, a másikkal és a párkapcsolat szabályaival.

Namármost... akik ilyen ügyes emberkék, azok hagyományos kapcsolatban is ki tudnak teljesedni, boldogok lenni együtt. Így már csak a szükségleteik határozzák meg, hogy melyik kapcsolati forma a leghasznosabb számukra.

...és a nyitott kapcsolatot is lehet hülyén műkődtetni

pl amit te írsz, hogy „belül felőröl, hogy mással is szexel rajtad kívül de mivel szereted megengeded neki” dolog nem egészséges. Akik nyitott kapcsolatban vannak, azoknak komoly betartandó szabályokat kell meghozniuk, és ők semmiképp sem hisznek a monogámiában, így teljes mértékben elfogadják, hogy a másik is kielégíti a szükségleteit. Ők ebben teljesednek ki, így érzik jól magukat, boldognak (minden rosszérzés nélkül).

Végül visszatérünk arra a dologra, hogy csak a két félen múlik, hogy működik-e a kapcsolat, és semmiképp sem a kapcsolatformán (nem lehet kiindulni belőle).

2017. ápr. 30. 23:48
 20/26 mikeXxX ***** válasza:
70%
Szerintem a hangsúly a változatosságon van nem árt újra randizgatni egymással és új dolgokat felfedezni kipróbálni ehhez nem kell új fél pusztán fent kell tartani a vonzalmat és és az érdeklődést de aki folyton csak misszionárius pózban akar valamit az ne csodálkozzon szerintem ha elhagyják ! 37f
2017. máj. 1. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!