Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szetteptem a szivem hogy erezhesselek?
Ossze ismerkedtem az interneten egy ferfival ismeros altal napi 24ben irtunk hivtuk egymast mindent tudtunk egymasrol es 2x talalkoztunk 2honap alatt igy jott ossze a masodik randin egyutt aludtunk 2x sexeltunk jol eretuk magunkat.
E kozben nekem vam ferjem aki mit semm tud semmirol mai napig. A szereto be valotta hogy meg mindig az exet szereti es jottek a bonyodalmak veszekedesek koztunk most ott tartunk hogy minden kapcsolatot meg szuntettet velem csalodott vagyok nagyon 😢
Ijenkor a ferfi is szemved vagy csak a no????
"ijenkor" a férj az egyetlen akit sajnálok, hogy miért egy ekkora k***t fogott ki :S
24F
"Ossze ismerkedtem az interneten egy ferfival"
"Bella673" ... netán meleg vagy?
Tudom hogy hibas vagyok!
Szegyenlem is nagyon de valahogy igy alakult mindenki kovet el hibat mit tegyek?
Minek ismerkedsz a férjed mellett? Szerintem válj el, akkor nyugodtan pasizhatsz, úgy nem okozol majd senkinek fájdalmat.
N
Mégis miért szenvedne? Akart kettyinteni párat egy olcsó kis lotyóval búfelejtésből, talált egyet a te személyedben, ledumálta rólad a bugyit mindenféle hazugságokkal, amit napi 24 órában nyomatott, megkapta amit akart és kihátrált, lezárta. Tök tipikus sztori, milliókkal megtörtént már ugyanez a forgatókönyv, de úgy fest még mindig van olyan ostoba nő, aki bedől ennek :D
Maximálisan megérdemled, hogy szenvedsz. Remélem kiderül valahogy a férjed számára és szépen két szék közül a földre esel, valószínű, hogy csak idő kérdése az egész. Fogsz te még sírni, hajjaj :) :)
Szia
Nem értelek FÉRJNÉL vagy nema pasid
ha a pasid lenne az más de te össze kötötted az életed egy emberrel akit elvileg szeretsz nem? A házasság nagyon nagy dolog
Mióta vagytok együtt?
meguntad?
Amúgy én is férjnél vagyok és mivel imádom eszem ágába sincs őt megcsalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!