Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Komolyan úgy gondolják egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan úgy gondolják egyes férfiak, hogy részükről elfogadható a megcsalás, mert nekik "vannak ösztöneik"?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyen hozzászólást láttam, hogy egy férfi odaírta, hogy ha férfi teszi, elfogadható, hiszen nekik ez nem egy érzelmi dolog, hanem ösztöni.

Ezt komolyan gondolják?

2017. ápr. 26. 18:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
4%
Megcsalás nem, flörtölés igen, azzal kell kiélni azt az ösztönt. Én kettes vagyok.
2017. ápr. 26. 19:18
 12/30 anonim ***** válasza:
95%
Jajj, én úgy utálom ezt az ösztön dumát. :D Az is ösztönös lenne, hogy ha rám jön, szétpisiljek egy közteret, de nem teszek ilyet. Ha nekem azzal jönne a párom, hogy megcsalt, csak simán elhagynám, de ha azzal, hogy "mert neki vannak ösztönei", megölném. :D A XXI. században élünk, emberek.
2017. ápr. 26. 19:20
 13/30 anonim ***** válasza:
10%
Hat utolsó,az nevet aki a végén nevem 👌
2017. ápr. 26. 19:22
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg vannak ilyen ösztönlények. Ez nagyon gáz. Azt mondják a férfi tud érzelem nélkül, a nő meg nem. Haha, jó kifogás... Akkor is megcsalás. Szánalmasak az ilyenek.

#1, te akkor is éppen kúrogattál mikor a gerincet osztották. Mi a fenének nősül, vagy kezd komoly kapcsolatba az ilyen?? Ezt sose értettem... Ja hogy megye aki mossa a szaros gatyád? Aha. Remélem a nős is megcsal, ha már annyi esze nincs hogy lelépjen. (sokan találnak gyerekkel is párt, vagy ha nem, hát akkor is jobb egyedül, mint egy ilyen alakkal. Max vállal plusz munkát, hogy eltartsa a gyereket)

2017. ápr. 26. 19:23
 15/30 A kérdező kommentje:
12.:a flörtölés sem fér bele a hűségbe
2017. ápr. 26. 19:23
 16/30 anonim ***** válasza:
78%

# nem "megye", hanem legyen, és nem "nős" hanem nőd.

Hurrá okosteló 😊

2017. ápr. 26. 19:25
 17/30 anonim ***** válasza:
76%

14vagyok,1esnek szolt.

Am elég sok anyukát ismerek aki válogat a pasik közt gyerekkel.

2017. ápr. 26. 19:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 1-es :)

Én biztos, hogy nem tűrném el a félreb.szást, még így sem, hogy van gyerekem. Ha egyedül nevelném, ugyan ezt a színvonalat meg tudnám teremteni, amiben most élünk, ugyanis háromszor annyit keresek, mint a férjem.

Igen, sajnos sok férfi így vélekedik erről és hangoztatjàk is. Ami viszont vicces, hogy pont az ilyen alfapö.csök feleségei dugnak félre többnyire a környezetemben.

A nagy macsóbajnok azt hiszi, hogy anyuka otthon főz, mos, takarít, közben más kezelgeti. :))))

2017. ápr. 26. 19:28
 19/30 anonim ***** válasza:
28%

#16,Kedves Kérdező :

Akkor amint megtudnám, hogy kaptál egy bókot, lapát!

2017. ápr. 26. 19:38
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Te jószagú Úristen! Mit meg nem hallok #19-től?! Vannak a környezetében nők, akik csalnak? Hát én eddig azt hittem, hogy csak férfiak tesznek ilyet, ösztönlények, akiknél a fäsz föláll, az ész megáll...
2017. ápr. 26. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!