Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt barátnőm megcsalt. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm megcsalt. Én meg rájöttem. Azt is tudom, hogy kivel csalt meg. Mondtam az exemnek, hogy ha nem mondja el, hogy miért tette, akkor kitálalok mindent a harmadik személy feleségének. Szemétség lenne részemről?

Figyelt kérdés

Volt párommal 15 év után szakítottunk miután rájöttem, hogy megcsalt. Azt is tudom, hogy kivel csalt meg. Kértem, hogy mondja el, hogy miért tette, de nem hajlandó elmondani. Azt találtam mondani neki, hogy ha nem mondja el, hogy miért csalt meg, akkor elmondok mindent a pasija feleségének. Erre kiakadt és megvádolt, hogy én fenyegetem őt. Én nem érzem ezt fenyegetésnek a szó szoros értelmében. Közös ismerőseink nem tudják, hogy mi történt. Így is elég hülyének érzem magam amiatt, hogy hallgatok a történtekről az ismerősök előtt.

1- Szemét vagyok, hogy így "megfenyegettem"?

2- Szemétség lenne elmondani a történteket a másik fél feleségének?

3- Hülye vagyok hogy ilyeneken rágódok? ( Erre nem várok választ, tudom magamtól is :) )

2017. ápr. 14. 22:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
Kár,hogy a legtöbb magyar pasi ilyen bosszúálló ks hülye görcs. A gyakorin kívül is sok ilyet látok sajnos.
2017. ápr. 15. 01:00
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

# 11

"Kár,hogy a legtöbb magyar pasi ilyen bosszúálló ks hülye görcs"

Kár, hogy a legtöbb magyar pitsa ilyen ótvaros, utolsó ribi, ha nem így lenne, talán nem lennének a pasik bosszúállóak :D

2017. ápr. 15. 01:35
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

#11 és #12

Kár hogy a legtöbb ember a másikra mutogat, ahelyett hogy magába nézne és elgondolkodna azon, hogy ő miben hibás, vajon megtett-e mindent, odafigyelt-e a jelekre. Mert minden okkal történik.

2017. ápr. 15. 06:29
 14/20 A kérdező kommentje:

#1- Ha szar a kapcsolat, akkor kilépünk belőle, nem pedig félrelépünk. Ettől eltekintve jól látod, mindketten hibásak voltunk, ezt meg is tudtuk beszélni normálisan egymással. Többi választ köszi!!

#2 - A faszival szemben vagyok szemét?? Ezt kifejtenéd? Többi választ köszi!

#5 - Nem vettem észre. Az ügy szempontjából jelentéktelen, hogy miért nem. Legyen annyi elég, hogy hosszú betegségem miatt.

#7 - Valahogy fel kell dolgozzam a történteket. És könnyebben menne, ha tudnám az okát. Nekem nem mindegy, hogy merre indulok el: a saját lelkiismeretemet kezdem foltozgatni vagy áldozatként tekintek magamra, aki "így járt".

#11 - Ezt inkább nem is kommentálom, csak annyival, hogy sajnállak téged.

#13 - Normális hangnemben meg tudtuk beszélni a történteket. Megállapítottuk, hogy közösen, ketten bénáztuk el a kapcsolatot. Egyedül ez az egy dolog maradt lezáratlanul.

Többieknek is köszi a válaszokat!!!

2017. ápr. 15. 12:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Tipikus félrebeszélés, meg önmentegetés, amit előadsz, ez a gerinctelen szr emberek dumája.

Csak hogy tisztázzuk: gerinces ember úgy viselkedik, hogy ha valami nem működik, akkor vagy megbeszéli, vagy lelép, nem pedig a másik háta mögött másokkal kefél.

Félrekúrni pont olyan, mint hátbaszúrni vagy meglopni a saját anyádat. Vagy a testvéredet. Árulás. Erre nincs mentség.

2017. ápr. 15. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

En megertem mit erzel,jartam hasonlo cipoben.

Minimum,hogy tudjad,miert tette.

Valami magyarazatot azert megerdemelsz.

En nem itelnelek ezert el,hogy tudatni akarod a madik megcdalt fellel.

Ha ettol jobban erzed magad,tedd meg

Rad se volt tekintettel senki...sot lehet,h az illeto is tudja de nem szolt.

Amugy ocsmany dolog valaki betegsege miatt megcsalni...

2017. ápr. 15. 13:36
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

Határozottan a megcsalás ellen vagyok, így megértelek, de a másik fél feleségének kitálalni nem biztos, hogy jó ötlet. Nem látsz bele a házasságukba, talán nem kéne tönkretenni azt is, ha már a tiéd tönkre ment.

Az a pasi nem neked fogadott hűséget hanem a saját feleségének. Nem a te dolgod, hogyan intézik egymás között. Lehet hogy gyerek van, az még inkább megnehezíti, miért kelljen szembesülnie azzal, mekkora dög az apja? Ha a nő nem jön rá magától, nem kéne neked belerondítani.

Azért mert megfenyegetted nem vagy szemét, az hogy rágódsz rajta normális, de ne kavarj már bele annak a szerencsétlen nőnek az életébe. Az a férfi felelősége és lelkiismerete.

2017. ápr. 17. 14:27
 18/20 Macnab ***** válasza:
35%
Amit kapsz azt add...
2019. jan. 7. 12:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Mond el és majd meglátod
2019. aug. 10. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Regi kerdes en is valaszoltam anno.Mi ujsag azota?
2019. aug. 11. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!