Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szerelmes vagyok a barátnőmbe, de egyfolytában azon jár az eszem, hogy más nőkkel szexeljek?

Figyelt kérdés
Tényleg szeretem őt, és nem csaltam meg, de folyton más nőkkel akarok szexelni. Régebben is ez volt, még az előző kapcsolataimban is. Próbálom ezt elfojtani, de eléggé felőröl a dolog és még lelkiismeret furdalásom is van emiatt.

2017. márc. 23. 18:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

Köszönöm. :)

2017. márc. 23. 19:42
 22/29 anonim ***** válasza:
40%
Hármas? Esetleg, ha vagányabb a csajod, akkor választ neked prostit, aztán elmeséled neki, milyen volt, vagy elviszed őt is. De ez csak nagyon bevállalós csajnál működiik
2017. márc. 23. 19:44
 23/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat, amiből sajnos kevés volt.

A sértett ribizliknek is további szép estét kívánok, annak ellenére, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli a véleményük :)

2017. márc. 23. 21:07
 24/29 anonim ***** válasza:
12%
Én hasomlóan voltam,aztán lett gyerekünk.Előtte is volt kaland,meg utána is,végül az egyik kiderült,és kidobott.Hosszú hónapok után tudtam csak visszakönyörögni magam,úgy,hogy szerintem most sem bízik bennem,de a gyerekem és nélküle élni borzasztó volt.Sose hittem a monogámiában,és sose gondoltam,hogy ha alkalom adódik nem megyek félre,de az elmúlt hónapok után azt mondom,egyszerűen nem éri meg.Soha többet nem dugok félre,nincs az a nő,az biztos.
2017. márc. 23. 21:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor beszêld meg a pároddal hogy te neked szükséged van a vàltozatossàgra vigyetek bele a szexbe màst talàld ki erre is van megoldàs azért meg hülyeség megcsalni a pàrodat plàne ha meg szereted ennek igy nincs értelme !Utàna meg majd nem tudsz együtt êlni a pároddal mert megcsaltad!
2017. márc. 23. 22:31
 26/29 János Gilján ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, ha mással is le akarsz feküdni, akkor nem vagy igazán szerelemes. Szeretheted a lánykát, biztos jól el vagytok együtt, de ha IGAZÁN szerelmes valaki, akkor a többi lány kb megszűnik nőként létezni a számára...

Legalábbis én pasiként ezt tapasztalom, pedig én is csokorba szedtem a puncikat fiatalabb koromban.

37F

2017. márc. 24. 11:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és hasonlóan érzek.

De nekünk megromlott az utóbbi időben a kapcsolat. Ameddig minden rendben volt, addig nem jutott eszembe, hogy mással akarnék lenni.

Mostanában viszont egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy nagyon megnézek férfiakat és közben szexuális fantáziáláson kapom magam velük. Persze ez után mindig lelkiismeret furdalásom van. Még nem tettem semmit a valóságban, nincs is kivel, de érzem ez nem vezet jóra. 23l

2017. márc. 24. 16:28
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Kit hívsz te ribizlinek, mi? Fú, bárcsak látnálak előbe te kis nyomi, kapnál tőlem az biztos!

Nem én készülök megcsalni a barátomat, miért lennék ribizli? Még a fogalmakat se tudod!

2017. márc. 25. 20:01
 29/29 anonim válasza:
Van egy srác akinek kb ugyanez a gondja, ebben a rovatban. Olvasd el a válaszokat, ha gondolod.
2017. márc. 31. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!