Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy házas férfibe, az érzés kölcsönös. Mennyi az esély, hogy elválik a feleségétől?
Ha annyira rossz miért van még benne?
Mindenki maga miatt válik. Gáz ha neki egy külső "ok" kell. Akkor csak megy az egyikből a másikba, biztonságot keresi.
29eske, az együtt lenni neked mit jelent?? gondolod hogy egy éve a szeretője vagyok és titkolta? :DDDD Hát, az év/nap/hónap/mp ribije cím is érik.:DD Egy éve ismerem,
pár hétig volt a szeretőm azóta barát,csak! jövő héten ismét belecsapunk a lecsóba..hetekig nem találkoztunk de beszélünk minden héten egy éve. Sokat.:) .. ennyi a "titok".
De most jót röhögtem!:DD
22-es vagyok: próbálkozott, de mivel nem volt közös gyerek, nem kezdtük újra. bennem ugyanis azonnal elmúlt a szerelem, amikor kiderült a másik nő.
azóta férjhez mentem és lett gyerekünk, a volt férjem meg valami 10 évvel fiatalabb kislánnyal járogat.
" Hát, az év/nap/hónap/mp ribije cím is érik.:DD Egy éve ismerem,
pár hétig volt a szeretőm azóta barát,csak"
:-D
Jól írtad,csa a sorrendet kell megcserélned!
Egy évig voltál a kúrópajtija...azóta csak barát...szóval tiéd a nap/hó/év ribizlije cím!!
:-D
34-eske, nem voltam semmilyen ...pajtija, szép is lenne, ki az a marha aki vár eddig???? a nagy semmire..? Barátok voltunk, beszélgettünk, nekem volt kapcsolatom közben most ért véget!!
Nade most reggelre egy év után jóóóó alaposan
elmélyült a kapcsolat megint :DDDD Te sosem fogod megtudni mi a különbség szeretkezés és du....ás közt, sajnállak, ég és föld! Sosem volt még senkivel ennyire jó pedig még ráadásul bénák is vagyunk még nem ismerjük ki egymást..:)
Kérdező, tényleg nehéz helyzet, írj privit nyugodtan ..most már egy cipőben járunk... :DD Sajnos, teszem hozzá!
Bár a válást már feltalálták itt nagyok a gyerekek már, nem is lakik ott az egyik.. de nagyon nehéz így is, és gyanítom most még nehezebb lesz.. én már nem kispályázom!:D.....
Én is ebben a helyzetben vagyok,csak eljutottunk odáig, hogy kiteljesedett a kapcsolatunk..Bîztam benne,hogy lép,én is léptem..
Ő vissza lépett a fia miatt..Elvileg.Szakîtottunk,bàr én erőltettem.
Kikészült.Úgy döntött,hogy benn marad a hàzassàgban,amit az asszony próbàl megmenteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!