Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy házas férfibe, az érzés kölcsönös. Mennyi az esély, hogy elválik a feleségétől?
..én is nőssel vagyok egy éve nemrég derült ki hogy már rég! elvált! ...:D és tényleg imád még sosem imádott így senki, folyton feleségül kér stb..! írogat, órákig csókolózunk, folyton dumálunk telefonon..mostanában ritkán találkoztunk mert ugye nős pasitól mit is várhatnék /6 évig voltam szerető de nem akartam semmit a pasitól!/...de most megint apakezdőőőődik!Szeretem!:)
Úgyhogy hajrá! Csakazértis azt mondom!
:D
..amúgy ha kicsik a gyerekek vagy közös a vállalkozás pl..akkor azért gondolj bele..10-15 éve együtt élnek az hogy nem szereti nem jelenti azt hogy utálja is a másikat..! Bátorság kell ám ahhoz és elszántság hogy lépjen ha sürgeted nem lesz jó..de várni sem lehet a végtelenségig..
Az enyém egyszer már elköltözött fél évre a sárkánytól.:D
itt is közös a hitel stb, nincs hová mennie..sok-sok türelem és feladás kell ehhez és nem biztos hogy te fogsz sajnos nyerni! Nagy úr a megszokás, a kényelem! Minél idősebb annál nagyobb... /26# voltam/
...amúgy meg ne hari de még nem is ismered, most bizonyára örültök egymásnak de milyen alapjaitok vannak??? Semmilyen!
Mi tényleg jó barátok vagyunk azt mondta vigyáz rám stb.. és tényleg úgy érzem negyvenévesen hogy egy kincs ez az ember mert elsősorban barátnak érzem /persze bele is vagyok zúgva/..anélkül félő csak kaland lehetsz /az biztos menne :D!/ és sajnos sok házasságot pont a félrelépés ment meg állítólag! Bár az én pasim az elején megmondta hogy kalandot keres aztán már 2.éve elválaszthatatlanok vagyunk. De nagyon nehéz:(( /#26/
" ..én is nőssel vagyok egy éve nemrég derült ki hogy már rég! elvált"
:-D a nap/év hü,lyéje díj a tiéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!