Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 40 éves vagyok, megcsalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves vagyok, megcsalom a férjem, mi lenne a helyes meg oldás?

Figyelt kérdés

Na :D Mielött megkapnám, hogy egy ocska k vagyok amiért csalom a férjem csak szólok nem minden úgy van ahogy elsőre látszik. A férjemmel állandóan veszekedünk, nincs nap, hogy ne veszekednénk. A szexuális életünk sem működik, ő már nem kívánja a szexet. Én még igen. Van egy kislányom, 16 éves.. Nem szeretnék elválni legalább amíg a lányom nem lesz 18, ez a jövöjére is mehet. A szeretőmnek szintén családja van, de ő bármikor elhagyná őket. Nekem igazából csak kalandra van szükségem, szex, csókok, stb.. Tudom, hogy nem helyes, de én még élni akarok.

A férjem 48 a szeretőm 42 éves. Ez a viszony nyár óta tart. Heti 3* találkozunk, a férjem sokat nincs itthon, ha nem dolgozik akkor a haverokkal sörözik, meccset néz.. Mit gondoltok erről?

2017. márc. 19. 08:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%

30-as szóval szerinted egyoldalú a dolog,csak ő a hibás,hiszen az ura iszik,haverozik(lehet csak álca és csajozik),de a nő hozza rendbe a dolgokat.

Az önzőség fogalmával sem vagy tisztában!

Ja és neked van "megértő,szerető" férjed,családod gondolom,hogy ilyen könnyen ítélkezel...

Én mindenesetre,azért látogatom ezt az oldalt,hogy segítőszándékkal válaszoljak,a "tanácstalan" kérdezőknek,nem pedig azért,hogy ítélkezzem és lehurrogjak embereket,hiszen már ahogy a föntiekben említettem senki nem tudhatja,hogy mi zajlik a háttérben!!!!!

2017. márc. 20. 16:48
 32/42 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy a pasi nem hibás. De igenis önzőség, amit a nő csinál. A gyerek meg minden nap hallja a veszekedést. Ez így normális? Mert szerintem nem. Komolyan, még a végén ott fogunk tartani, hogy jó amit a nő csinál és buzdítani fogjuk, hogy nyugodtan tarts szeretőt, kamatyolj félre? Ne vicceljünk már. Szánalmas.
2017. márc. 20. 16:52
 33/42 anonim ***** válasza:
szerintem jól csinálod. a lányod tényleg a felnőtté válás küszöbén van, így is nehéz neki most, hamarosan pályaválasztás, stb. lesz. egy olyan kapcsolatért, amiben magad sem vagy biztos, minek is rúgnád föl a család életét. Ugyanakkor élni kell, még fiatal vagy, a férjed pedig elhanyagol és nem szeret. Szerintem jó megoldást találtál, és nem szükséges most rögtön valamilyen irányba lépned, hiszen fenn tudsz tartani egy egyensúlyt. A sok erkölcscsősszel ne törődj, 20 évesen, naivan, könnyen osztják az észt.
2017. márc. 26. 22:04
 34/42 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Azt fogod tenni, amit kigondoltál. Szerited ez a jó döntés. Akkor miért tetted fel a kérdést? Ha csak azért, hogy megerősítést kapj, akkor az azért nem oké, mert akinek megerősítés kell, az mégsem annyira biztos benne, hogy úgy jó a dolog, ahogy kigondolta. Ha csak mások véleménye érdekelt, ami egyáltalán nem befolyásol a döntésedben, akkor pedig felesleges volt kérdezni.
2017. márc. 26. 22:28
 35/42 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet....40 éves nő, 48 éves férj....Testvéri szeretet kb....teljes elhidegülés....Egy szerető nekem is sok mindent megoldana....De nem. Nem fogom titokban keféltetni magamat. Mindketten lehetünk még boldogok...csak nem együtt. A férjem nehezen fogadta a döntésem de végül is belátta, hogy a mit fognakrólunkgondolni mikormilyenszéppàrvoltunk miatt nem kellene együtt maradnunk.
2017. márc. 26. 22:29
 36/42 anonim ***** válasza:

Egyszerű volna elvállni fogjuk a kislányra! Ha betölti a 18.évet nem megy a rovására??? Mi változik??? Semmi!!!!!

Nyilván bevételed kiesését jelentené....:-)

2017. márc. 26. 22:45
 37/42 anonim ***** válasza:
Csináld nyugodtan.Lefogadom a férjed sem a havrjaival sörözik...
2017. márc. 27. 06:22
 38/42 anonim ***** válasza:

Az en ferjem detto Eljarkalt 2-3 napra horgaszni,sorozott.Sokszor berugott.Mar valason gondolkoztam,de nekem nem volt jeloltem,akivel megcsalhattam volna.Igaz,nem is kellett volna utana mas pasi. ..

A sors fintora,hogy pont o volt aztan,aki megtetszett egy haverja elettarsanak,akivel megcsalt...

En nem itellek el emiatt,bar en maskepp cselekedtem hasonlo szituban.

2017. márc. 27. 08:21
 39/42 anonim ***** válasza:

A lånyodra ne fogd!

Sajåt példám a a 42 ėves volt fėrjem lelépett a 40 ėves szeretőjėvel.A nő 18 ėves lånya menekül otthonrôl, nem kedveli az ûj " apukåt".A 6 ėves kisfiam bekakål ės szorong.Nálunk sok volt a veszekedés.Nyugodtabban ėlünk.Már kezdek hálås lenni a q...nak.

2017. márc. 27. 15:21
 40/42 anonim válasza:

Hazugságra nem lehet építeni kapcsolatot, az nem áll meg, azért van állandó veszekedés. Ráadásul a férjed érzi, amit tettél-teszel, ha nem az agya, akkor a szelleme. Nem jó.

Kapcsolatot bizalomra és igazságra lehet építeni, különben, ha nem az olyan is.

Helyreállítás csak onnan lehetséges, ahol elrontottátok, addig a pontig, pontokig kell visszamenni. Csak kölcsönös megbocsátással indulhat a bizalom újra felépülése, és mind a ketten kelletek hozzá és sok türelem is. Amig az a másik ott éktelenkedik a kapcsolatban, addig ez gyakorlatilag lehetetlen.

2017. ápr. 29. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!