Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a feleség megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleség megcsalja a férjét az egyenlő azzal hogy nem szereti? A nőknél a megcsalás az rosszabb mint egy férfinál?

Figyelt kérdés
Elsösorban nőket kérdeznék,a férfiaknál valóban csak az ösztönök miatt lépnek félre a nők meg érzelmileg tehát ha egy nő félrelép azzal bizonyitja hogy már nem szereti az elöző párját?
2017. márc. 17. 15:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a férjem,de szexuálisan nem kapom meg,nem kaptam meg tőle azt amire vágytam,vágyom.Most lehet azt mondani,hogy akkor minek mentem hozzá,hát azért mert egyrészt tényleg szeretem,és vele képzelem el az életem,másrészt én 30 körül kezdtem beérni szexuálisan,előtte meg nem volt annyira fontos nekem a szexualitás.Próbáltam én vele is megbeszélni,de sajnos annyi gátlást okoztam benne,hogy merevedési gondjai adódtak,így ezt hanyagolom a jövőben.Neki újra nagyon jó a szex,igyekszem mindent megadni neki,nekem vele olyan közepes.Ha adódik biztonságos lehetőség akivel jobban kiélhetem magam akkor megteszem,de ez ritka,mert nem akarom a férjem elveszíteni.
2017. márc. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!