Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem fog már bennem többet bízni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fog már bennem többet bízni?

Figyelt kérdés
3 évvel ezelőtt elhagytam a férjem mert már nagyon nem bírtam azt hogy semmi figyelmet nem kapok tőle. Ekkor összejöttem egy sráccal, de csak mindig a férjem járt a fejemben. 2 hónap után visszamentem a férjemhez, mert megigérte, hogy megváltozik. Úgy is volt megváltozott kb. 2 hónapra azóta megint ugyan az van mint előtte volt. Mondtam, hogy el fog így veszíteni, ha így folytatja de semmi változás. Talán bántja, hogy annak idején elhagytam és mással voltam? Vagy már nem szeret? Beszélni nem lehet vele mert nem hajlandó az érzéseiről bármit mondani.
2017. márc. 13. 06:07
 1/7 A kérdező kommentje:
A figyelemnél arra gondoltam, hogy már egyáltalán hozzám se ér néha szeretkezünk és ennyi. Semmi simogatás semmi kedvesség
2017. márc. 13. 06:25
 2/7 anonim ***** válasza:

ismered az 5 szeretetnyelvet?

nem lehet, hogy máshogy fejezi ki a szeretetét feléd, csak te abból nem érzed, hogy szeret?

24F

2017. márc. 13. 07:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én eleve vissza se fogadtalak volna, ha elhagytál már egy másik pasiért. Idióta a hapsi.
2017. márc. 13. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:

kétségbeesés volt mindkettőtök részéről.

hagyd el.

nem változik hosszabb távon látod..akkor mi értelme kínlódnod mellette? megadtad az esélyt, ő nem foglalkozott veled.

váljatok külön. ennyi. megprtóbáltátok újra nem ment.

ne legyen az h csak azért vagytok együtt, hogy legyen valaki.

ez a legnagyobb hiba amit elkövettek.

2017. márc. 13. 09:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem egy másikért hagytam el. Csak azért mert elegem lett. A pasi utána lett
2017. márc. 13. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
a változás nehéz dolog. lehet sosem tud úgy megváltozni, hogy neked jó legyen. hálistennek nekem még sosem kellett megigérnem, hogy megváltozok.... ezt bizonyosan nem tudnám kimondani.... nem tudom mi lenne, ha ennyire nem akarna a másik.
2017. márc. 13. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Az emberek csak egy ideig fognak megváltozni örökre soha!

Több embernél tapasztaltam már (nem én voltam velük kapcsolatban meg házasságban) hogy csak egy időre változtak meg utána visszatért a régi önmaga aki volt.

Nincs mit szépíteni a férjeid ilyen és ilyen is lesz, ezt vagy elfogadod vagy elváltok.

2017. márc. 14. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!