Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Komolyan én vagyok a hülye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan én vagyok a hülye, ha a megcsalás minden formáját elítélem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom tolerálni a megcsalást, semmilyen formában. Tisztázzuk, nálam az, ha egy másik férfival csókolózik a párom, az megcsalás. Egyszerűen semmilyen szinten nem tudom ezt tolerálni. Lehet uralkodási vágy, de én azt szeretném, ha a barátnőm engem, és csak engem szeretne, és velem élné meg az intimitást. Sok olyat hallok, hogy a mai világban így kapcsolatom sose lesz, mert 1-1 részeg buli mindenkivel megesik, és ott ilyenek megtörténhetnek.

Én viszont úgy gondolom, hogy részegen se szabadna ilyet csinálni.

Azt hozzáteszem, hogy ugyanígy magammal szemben is ez az elvárásom, nem az lenne, hogy én össze-vissza csalom a párom, ő meg legyen hűséges.

Szerintetek is én vagyok a hülye?

Egyébként lehet azért gondolkodom így, mert 23 éves vagyok, és nem látom értelmét olyan nővel együtt lenni, aki megcsalt. Nem mondom, hogy mondjuk 25 év múlva, gyerek után ne tudnám megbocsájtani a megcsalást, de most még képtelen lennék. Szerintetek?

2017. márc. 12. 20:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Annyiban foglalkoztat, hogy most akkor a világban én vagyok-e egy begyöpösödött hülye, akinek irreálisak az elvárásai a mai társadalmat tekintve, vagy mások is gondolkodnak-e úgy, mint én. Örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül. Ez nyilván nem egy reprezentatív felmérés, de azért megnyugtató a számomra.
2017. márc. 12. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a hülye, akinek ez belefér. A megcsalások nagy része valami hiány miatt történik (szeretet, törődés, odafigyelés, ritkább esetben szexuális), ezt viszont sokkal többet érne megbeszélni, és megoldani, mert a megcsalás- még ha "csak" csók is, -az gerinctelenség! A megcsalt fél pedig sok esetben nem is tudja hogy a másik miért tette ezt vele, holott ha az beszédre nyitná a száját, akkor lehet simán megoldódna.

Aki pedig csak azért csal, mert élvezi, nem bír a vérével, az ne akarjon kapcsolatot.

2017. márc. 12. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát elmondom, hogy jártam már úgy, hogy elmentem buliba, sajnos többet ittam mint illett volna, de még olyan állapotban is leüvöltöttem azt aki hozzám akart volna érni vagy nem értett a szóból hogy szálljon le rólam, kinézettől és megjelenéstől függetlenül. Egész egyszerűen csak azért mert el nem bírnám viselni, hogy bárki más hozzám érjen a Kedvesemen kívül. Ha szereted, részegen is Őt szereted és Őt akarod, még flörtölésig sem megyek el. Ez Alap! És 25 év után Sem!

Tarts meg az értékeid és állj ki érte! 25 év után is :)

2017. márc. 13. 02:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó, hát engem ilyen kérdésekben a legkevésbé sem izgatna, hogy hányan értenek egyet velem, de te tudod...

Egyébként az emberi természettel a monogámia nem pont a legpasszosabb életforma, nem véletlenül ilyen problémás és megosztó ez a téma. Persze ezzel nem mondom, hogy lehetetlen vállalkozás, úgyhogy kívánom, hogy sikerüljön kitartanod a mostani hozzáállásod mellett.

Hozzáteszem, kicsit mindezt félve írom le, mert a legtöbben, így te is inkább érzelmileg közelíted meg a kérdést. Szóval ne vedd támadásnak, amit írtam.

2017. márc. 13. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

#14, igen, igaz hogy az ember biológiailag nem monogám. Viszont emberi mivoltunk egyik alapja hogy uralni tudjuk vágyainkat. Ebbe beletartozik az is hogy nem vered meg a villamoson a tömegben hozzádnyomulókat,

De az is, hogyha meglátsz egy szebb cicit, vagy sármosabb arcot mint a párodé, akkor tudsz nemet mondani magadnak. Tudod azt mondani, hogy ezt nem teheted meg a pároddal aki szeret, és bízik benned, mert ez nagyon fájna neki. Ez olyan lenne mintha hátbaszúrnád, mintha egy aljas féreg lennél. Bárkiben feléledhet a vágy más iránt. Nemet kell neki mondani. Ennyi.Abban én sem hiszek hogy valaki 5-10-20-50 évig egyszer se vegyen észre mást, ne öntse el a vágy. De a hűség nem mindig érzés, hanem döntés

2017. márc. 13. 09:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem rendkívül hülye példával próbálod összemosni a monogámia-kérdést, a dolog nem ilyen egyszerű. Nem várom el, hogy mindenki született szociológus legyen, nekem sincs ilyen végzettségem, így nem is szeretnék erről vitázni.
2017. márc. 13. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!