Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól látom, hogy az ember kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy az ember kb 90%-a akkor szakít a párjával, ha már megvan neki az új?

Figyelt kérdés
És ezzel nemnagyon dicsekednek senkinek.
2017. márc. 8. 06:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen is meg nem is. Felméri a helyzetet, hogy az új jobb-e és ha biztos a helye az újnál elengedi a régit, de addig biztonságban érzi magát, hogy ő az aki többet tud ő az aki dönt. Közben meg egy manipuláló érzéketlen ember. Remélem az ilyen átéli majd ezt a szitut, de akkor már nem ő az irányító..
2017. márc. 8. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

Igaz! Férfiakra és nőkre is.

Amin meglepődtem hogy egy nagyszájú arrogáns bunkó férfi ismerősöm ugyanezt csinálja. Nem papucs, nem félénk, mégsem lép ki olyan kapcsolatból aminek most úgy néz ki nincsen jövője...

Én például mikor kiléptem a legutóbbi hosszú kapcsolatomból, tisztában voltam vele hogy sokáig nem lesz senkim, mert nem vagyok jó ilyen téren az ismerkedésben. De mégis kiléptem mert felfogtam ésszel ha nincs jövője kár erőltetni a dolgot. Tudom hogy sokáig nem lesz meg a megfelelő nő, ha egyántalán megtalálom.

Egyébként tényleg nagyon sok aki pár mellett találja meg az új párját.

Azt gondolom akiknél jó a kapcsolat de mégis beleszeret másba, megesik. De akinél rossz, és nagyonrossz, hogy az miért nem lép ki és keres úgy másik párt azt nem értem én sem.

2017. márc. 8. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet de én a 10%ba tartozom. De szerintem is inkább a nőkre igaz...39f és kb. 5x szakítottam...
2017. márc. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!