Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beteg jellemnek nevezheto az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg jellemnek nevezheto az ha valaki megcsalja a masikat vagy ettol meg nem?

Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 07:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem beteg jellem. Bár egy "kicsit" gerinctelen, de mivel sosem tudjuk mi áll a háttérben ezért senki nem mondhatja azt,hogy Vele nem fog ilyen megtörténni....
2017. márc. 7. 07:28
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Inkább gerinctelennek.Az mindenesetre elég nagy eltévelyedés, ha így kívánja megoldani a problémákat a meglévő kapcsolatában.Inkább csak még jobban ront rajta, mint helyrehozná.
2017. márc. 7. 07:52
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Igen, az! Nincs ezen mit szépíteni.
2017. márc. 7. 08:00
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
Nem az.Amúgy sem tudhatjuk mi van a háttérben,milyen a kapcsolata stb.
2017. márc. 7. 08:33
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Igen, annak, ha ebben ilyen az értékrendje, akkor másban is. Hiába szépíti, hogy miért csalta meg a másikat, az meg csak duma, hogy a körülmények... ha tényleg rossz egy kapcsolat legyen benne annyi, hogy szakít.

Gyenge, beteg jellem az ilyen.

2017. márc. 7. 08:55
 6/18 anonim ***** válasza:
5#Az ritka h van aki előbb szakít.Inkább vannak valakivel mint egyedül aztán itt nyuszognek hogy neki mennyire szörnyű.Túl nagyok az elvarasaid.
2017. márc. 7. 09:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Én is tettem fel hasonló kérdést,kérdező.Majd ha megtalálom, belinkelem.

Elég érdekes válaszok születtek.

Az én véleményem.

Valami hiányzik belőle.Az,hogy nyíltan bevallja, valami nincs rendben,beszéljük meg, utána meg ,találkozott valakivel, aki megtetszett neki.

Hajlamos a félrebeszélésre, hazudozásra,és lelkiismerete sincs sok.

Ezt saját tapasztalatból írtam sajnos...

2017. márc. 7. 10:35
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem ertem, mit szamit az, hogy mi van a hatterben, milyen a kapcsolata?????

Ha felre dug a szakitas helyett akkor szerintem egy vegleny, nincs mirol beszelni.

2017. márc. 7. 10:46
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

Ahogy feljebb is írták, nem.

Gyenge, konfliktuskerülő: mindenképp.

Beteg, gonosz: nem.

Túl könnyű borzasztó embernek megbélyegezni azt, aki megcsalja a párját. Akik ezt teszik, csak a saját bizonytalanságuk és félelmeik miatt teszik. A megcsalás az esetek igen nagy részében nem maga a probléma, hanem válasz, reakció valamilyen alapvetőbb, megoldatlan párkapcsolati problémára. Nem magát a megcsalást és a félrelépő embereket kéne demonizálni, hanem végiggondolni, miért vezet ide nagyon sok kapcsolat, mi a rossz a rendszerben és az emberekben. Kezdve mindjárt az önértékelési problémákkal, a szerelem túlértékelésével, kommunikációs és problémamegoldási hiányosságokkal, satöbbi.

2017. márc. 7. 10:51
 10/18 anonim ***** válasza:
39%

Ez is csak magyarázkodás...

2017. márc. 7. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!