Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátnőm férje rám írt egy társkeresős csoportban. Mit tegyek?
Lényeg, hogy nem tudta, hogy én vagyok, mert a vezetéknevem átírtam, és a képen sem egyértelmű, hogy én vagyok, de gondolom ráír minden nőre. Bnőm épp terhes, de szerintem nem hagyná el a férjét sose, mert nagyon vallásosak.
Elmondjam vagy ne? Van értelme?
Feltenném neki a kérdést, hogy ha lánya születik, és mondjuk egy 20-22 év múlva akár terhes lesz... hogy fogadná ha megtudná, hogy a lányának a párja félremegy ilyen indokkal?!
Igazi gyökér az ilyen. Felfedném magam, hogy ki vagyok, de mint korábban írtam, megadnám neki a lehetőséget, hogy ő mondja el otthon (mondjuk teszem azt péntekig vársz, hogy elmondja, ha nem, akkor te mondod...nem te leszel a rossz arc ebben a sztoriban)
Jó, oké, értjük, hogy nem akarsz belefolyni és inkább nem szólsz neki..
De mondjuk annyit megtehetnél- ha már nem ismer fel a profilod és neved alapján...- hogy mondjuk visszaírsz, és konkrétan egyenesen rákérdezel, hogy ő mit keres itt? ÉS miért ír, és miért nem a feleségével foglalkozik, amikor jön a baba? .. Továbbra sem kell felfedned magad, csupán jelezni, hogy tudod, ki ő, hátha összeszedné magát, hogy valaki tudja, hogy lebukott.. Mondjuk.
És ekkor te még mindig nem csináltál semmit, csak feltettél egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!