Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a második nőt hibáztatja a megcsalt nő?
Annyi olyan van hogy a férfi megcsalja a feleseget és a nő egyből megakarja verni a második nőt.
Ez miért van???
Ezek a nők nem ismerik azt az idézetet hogy amelyik kutya otthon jól lakik az nem megy máshova?
A második nő szerintem nem igen tehet róla hogy foglalt a férfi , nem az ő dolga.
Én személyt szerint mindig úgy voltam vele, hogy olyan férfi aki foglalt esetleg családja van SOHA, erre mit az isten az első ember akibe bele esek gyerekes apa.
Igazából nem félek az elettarsatol mert én nem állat vagyok és egy f*s*ét se fogok verekedni. Úgy vagyok vele hogy ismerkedünk , adok neki időt és ha úgy veszem észre hogy esze ágában sincs otthagyni akkor lelépek.
Az a baj, hogy a nők egyből elkezdenek kombinálni, hogy "biztos már nem szeret" ha félrelép a hapsi.
Volt, hogy én is megcsaltam a párom, de borzalmasan vigyáztam arra, ki ne derüljön.
Mivel nagyon szerettem, de elkezdett nyomozni utánam, és kidobott.
Utána mindenkinek rossz lett, egy félreértelmezett alap dolog miatt, hogy a nők nem tudják empatikusan kezelni a férfiakat. Ez csak testi szükséglet, semmi más. Hódítás, izgalom, ennyi csak.
"Ez csak testi szükséglet, semmi más. Hódítás, izgalom, ennyi csak."
Tehát ez szerinted tökéletes magyarázata a félrelépésnek, a másik átverésének...Értem.
Amennyiben erre van szükséged, nem kell tartós kapcsolatra lépni, de ugye lépsz, mert önzőségedben neked is szükséged van a biztos pontra.
Nagyon szeretted?Tényleg?És őszintén beletudsz nézni a párod szemébe azután, hogy máshová is bedugtad.Büszke lehetsz magadra és arra, hogy azzal a szájjal csókolod a párodat, amivel előtte más nőt nyaltál.Nem tudom ő is megértő lenne-e, ha tudná mivel is kényezteted...Lehet le mínuszolni, ez már régen hidegen hagy.
könnyebb hazudni maguknak. hogy velük minden rendben volt, de valaki más addig furakodott, amíg a férj nem tudott ellenállni. jobban esik egy idegent hibáztatni ahelyett, akiről azt hiszed, hogy közel áll hozzád.
másrészt mindkét helyzetben szokás a nőt hibáztatni, a férfiaknál pedig a férfitermészetre és az eéhanyagoltságra fogni.
ha a nő a harmadik, akkor ő volt az erőszakos pcsa.
ha a nő csal, akkor a szerető családját, ártatlan férjét így becsapni... meg hasonlók.
a véleményem amúgy az, hogy ha egy harmadik bejön a képbe, akkor mindig dönthetek, hogy ebben mennyire veszek részt. érzelmileg mennyire süppedek bele. az is előfordulhat, hogy az új, vad érzések miatt a barátomhoz fordulok vissza, és a saját kapcsolatunkban akarom visszahozni, amiről most rájöttem, hogy még mindig bennem van.
ha pedig engem csalnának meg, azt gondolnám, hogy haver, előbb szakítani kellett volna velem.
A férfi a fő bűnös, de te is hülye vagy, pláne h már tudod az igazat.
"ismerkedünk , adok neki időt és ha úgy veszem észre hogy esze ágában sincs otthagyni akkor lelépek"
Itt pedig nagy tévedésben leledzel, nem fogja otthagyni érted a családját, ezt most borítékolom neked! Azt meg h majd később hagyod ott szép gondolat, csak nehéz lesz megvalósítani, minél jobban belemászol annál nehezebb lesz kikászálódni belőle, hiába nem fogja otthagyni őket, hitegetni fog mindenféle dumával, te meg benyalod, az idő telik, de változni semmi nem fog, ennek ez a módja, rengeteg nőt meg lehet ezzel vezetni. Ha lenne eszed még most szállnál ki az egészből!
29F
Az ilyen nok mint a kerdezo hanyingert keltenek bennem.
En tuti bevarnam a nunadat szurkos fonallal hogy ne kivand mas ferjet.
Erkolcstelen undorito dolog hiszen en a gyerekeket nevelem te pedig szabad vagy.
De ne feledd az elet rohadt igazsagos egy nap te leszel akit csalnak es akkor ott a szivedben megforgatjak a tort es megerdemled majd.
Gondolj mindig erre ha mas ferjere pasijara nezel.
Mert a saját felelősségeddel mindig g***cinehéz szembenézni. Mást mindig könnyebb hibáztatni.
De a te eszedet meg ne vegye el a szerelem. Nem fogja otthagyni, keress olyat, aki nem akarja csalni a párját.
Jaaaajissstenem :) Aztán majd addig könyörögsz, hogy végre valahára elmondja otthon, kitör a balhé, elköltözik, bőg a gyerek után és vonják a gyerektartást a fizujából vagy csak simán visszasomfordál anyuhoz... tényleg ezen akarod végigkísérni? És ha tol neked is egy gyereket és nem lakik jól a kutya? ;)
Szerintem inkább úgy ismerkedj, hogy már szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!