Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy anyám titokban csalja az apámat, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Ma jöttem rá abból, hogy felhívtam mikor a munkahelyén volt és egy férfi mondoggata neki, hogy tegye le a telefont közben pedig olyan hangokat lehetett hallani amik szexuális jellegűek, ha ezt így apámnak elmondanám akkor bizzos vagyok benne, hogy nem hinné el, van ilyenkor valami megoldás ? Szerintem jobb lenne ha tudná ami történik :/2017. febr. 15. 19:53
22/26 anonim válasza:
Éés kezdődik... A női megcsalás undorítóbb, mint a férfi. Hogyne! Mert az kva szép dolog, amikor apuci félrekúr, amikor anyuci terhes. Gyönyörű, bravó!
23/26 anonim válasza:
Mert talán nem? Undorító szemét dolog mind a kettőtől, de egy nőtől ez szerintem exponenciálisan rosszabb. És nem nőről van szó hanem ANYÁRÓL.
Csinálj egy közvélemény kutatást, hogy az embereket mi érintette volna rosszabbul, ha az anyjukról vagy, ha az apjukról derült volna ki a félrekefélés. Biztos vagyok benne, hogy az anyakép ilyen szintű rombolása sokkal nagyobb nyomot hagy mintha az apa teszi ezt.
24/26 anonim válasza:
Másrészt abból, ha az apa félrelép a terhesség alatt a magzat közel sem észlel annyit mint amikor a kamasz gyerek rájön, hogy anyura rájárnak páran, mert egy olyan nő akire rá lehet járni.
25/26 anonim válasza:
Eloszor is kedves kerdezo,kicsit faggatnam az anyukam milyen napja volt,hatha eszreveszel valami furcsat h titkol valamit.De elsosorban anyukam kerdeznem meg oszinten rola!!Mi van ha te ertelmezted felre??ha megse az tortent amit te gondolsz??azert igy telefonon keresztul h olyan hangokat hallottal meg nem bizonyit semmit sem biztosan!!Mivan ha elmondod apukadnak???veszekedes?szetmennek?mivan ha anyukad artatlan?de apukad oszzezavarod es apukad bizalma meginog anyud fele??en azert nem lennek biztos benne h jo otlet!elobb anyummal beszelnek ilyen helyzetben.es nem biztos h beleszolnek.ez nem az en dolgom.Nem tudhatod amugy h apukad is huseges e?eleg hyakori a megcsalas sajnos!mivan ha nyitott kapcsolatban elnek???ezzel senki sem dicsekszik?!!anyukad legyen az elso aztan ha megbeszelitek eldontod mi legyen!
26/26 kolosszus22 válasza:
26-ossal értek egyet! Mielőtt hirtelen apádhoz mennél, előbb anyáddal beszélgess el otthon erről az egészről, arról h mit hallottál és mi volt ez az egész. A reakciójából sok minden ki fog derülni, csak utána menj a faterhoz, ha bizonyosságot szereztél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!