Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rájöttem, hogy anyám titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy anyám titokban csalja az apámat, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Ma jöttem rá abból, hogy felhívtam mikor a munkahelyén volt és egy férfi mondoggata neki, hogy tegye le a telefont közben pedig olyan hangokat lehetett hallani amik szexuális jellegűek, ha ezt így apámnak elmondanám akkor bizzos vagyok benne, hogy nem hinné el, van ilyenkor valami megoldás ? Szerintem jobb lenne ha tudná ami történik :/
2017. febr. 15. 19:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

8-as

Én mai napig ,így 28 éves fejjel,férjként és apaként is meghallgatom a szüleim véleményét és tanácsait.

Ha akarom elfogadom,ha akarom nem.

Felnőtt vagyok de attól még csak egy ember,semmi több.

7-es voltam

2017. febr. 15. 21:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Ez nagyszerű, hogy meghallgatjátok egymás véleményét (gondolom miután tanácsot kértek egymástól), viszont a kéretlen tanács nálam tilos. Én sem mondom el senkinek sem a véleményemet ha nem kérdezik. Nem szeretnék olyan családban élni, ahol ennyire nincs magánszféra mint a kérdezőéknél. Nálunk nem volt ilyen, hogy a másik dolgával foglalkoztunk, mégis az összes testvéremmel együtt lediplomáztunk és sikeres emberek lettünk.
2017. febr. 15. 21:34
 13/26 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnék olyan családban élni, ahol ennyire nincs magánszféra mint a kérdezőéknél."

Jelenleg a magánszféra jó eséllyel abból áll, hogy az egyik fél átveri a másikat a házasságban és a saját gyerekének is hazudik.

2017. febr. 15. 21:39
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha a kérdező borítaná a bilit, azzal csak az apjának okozna fölösleges fájdalmat. (És az anyjának.) Ezt nem akarhatja. Amiről nem tudunk az nem fáj. Ha magamból indulok ki, számomra a szüleim párkapcsolata tabu, az összes problémájával együtt.
2017. febr. 15. 21:48
 15/26 anonim ***** válasza:
75%

#14: What? Amiről nem tudunk, az nem fáj? Azt ugye tudod, hogy rendszerint ezek kiderülnek és akkor még nagyobb borulás van a biliben? Hogy még több évnyi hazugságot kap a fejéhez szegény hapsi?

A pároddal közölted, hogy amiről nem tud, az nem is fájhat neki?

2017. febr. 15. 22:05
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem volt mit közölni a párommal, mert én sosem tennék ilyet. Ettől függetlenül a kérdező anyjának szuverén joga megcsalni a párját, senkinek nincs joga pálcát törni felette, ez csakis rá és a férjére tartozik (tartozna), ha a nő nem mondja el, akkor ennyi. De ehhez a gyereknek a legkevésbé sincs köze.
2017. febr. 15. 22:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#16: Szóval nem közölted. Akkor miről beszélünk? Nem az volt a kérdés, hogy közöltél e vele megcsalást vagy hasonlót, hanem az, hogy közölted e ezt a felfogást, amit képviselsz.

Az önkéntes jogalkotóktól lassan a világból is kifutok...

Ha egy házastársnak szuverén joga megcsalni a házastársát, akkor nekem mégis miért ne lenne jogom pálcát törni felette? Az ilyet hogy logikázzátok ki? Mert rengeteg helyen olvasom, hogyha az érvek elfogynak, akkor jönnek ezek a "jogok".

Nos, a helyzet kicsit más. Jogilag aggályosabb egy házasságban félrelépni, mint a véleménynyilvánításhoz való jogot gyakorolni.

A gyereknek meg annyira van köze, amennyire köze van a családjához. Ha ehhez nincs köze, akkor nincs köze a családi vagyonhoz sem, amit a házasságban keresnek, miközben zajlik a megcsalás.

2017. febr. 15. 22:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
A szülő a gyerek példaképe. Ha a példakép sérül, a gyerek sérül. Ítélkezni/vallatni valóban nincs joga, de azért kérdezni még szabad.
2017. febr. 15. 22:27
 19/26 anonim ***** válasza:

Írjátok itt, hogy ne szóljon semmit. Oké, ne szóljon ha mondjuk huszon valahány éves. Akkor már felnőtt, fogadja el, hogy ilyenek az emberek, csalják egymást.

De, ha a kérdező egy 12 éves gyerek, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy inkább szólni kellene apunak. Már csak azért is, mert milyen anya az amelyik félrekûrás közben felveszi a gyerekének a telefont.

Feltéve, hogy tényleg megcsalás történt és nem valami félreértés.

2017. febr. 15. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:
34%
Attól, hogy gyermekem van, van magánéletem is!
2017. febr. 15. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!