Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit jelent ez egy nőnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez egy nőnél?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt állitja,hogy az elöző barátja kergette bele abba hogy megcsalja,ezt nem értem.
2017. febr. 15. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Utólagos önigazolás a bűntudat lefojtására.

30/f

2017. febr. 15. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Kergette? Van olyan, hogy valaki nem akar szeretkezni, vagy túl agresszív vagy mániákusan féltékeny, vagy ragaszkodóbbat hagynak távkapcsolatban hónapokra s ezekért gyakori, hogy félre lépnek mellőlük az emberek.

De ezeknél is lehetett volna simán azt mondani akkor hello, s utána keresni mást. Érthető de attól még nem jogosít fel rá, az ő bűnét nem kisebbíti.

2017. febr. 15. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én szememben nincs mentség a megcsalásra. Nem két perces folyamat kell hozzá, ezerszer meg lehet gondolni magadat, mielőtt megteszed. Ha igazán szereted a párod, nem leszel képes ezt tenni vele. Mégha esetleg elhanyagol, akkor sem. Vagy megoldást keresel a problémára, vagy ha nem megy, lezárod a kapcsolatot. De ez a leggusztustalanabb húzás egy emberrel szemben.
2017. febr. 15. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:

És miért nem kérdeztél vissza, hogy pontosan mi történt? Esküszöm nem értem, ott vagy az információforrásnál, és ahelyett hogy a konkrét esetről minél többet megtudnád idejössz általánosságokat olvasni?

Én eddig egyszer tudtam megérteni a megcsalást (vagyis a szándékot, mert végül nem történt meg): egy férfi ismerősömet veri a felesége, szidalmazza, az exéhez hasonlítgatja, tehát gusztustalanul bánik vele. Ilyen helyzetben érthető, hogy máshol kereste a boldogságot, így őt nem tartom szemétnek, csak egy nagyon-nagyon gyenge embernek. Szóval tényleg van ilyen, de ezerből egy, a többi csak utólag okoskodik. Derítsd ki a barátnődnél mi a helyzet.

2017. febr. 15. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!