Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti láttatok már rá példát hogy a pasi sokkal fiatalabb egy nönél és müködött a párkapcsolat? (25/38 év)
Mi a a barátommal kamasz korunkban jöttünk össze, én 20 voltam ő 14. Mindenki hülyének nézett minket, főleg engem. :D Én azt tudom mondani 8 év távlatából, hogy működik.
És tudok még példákat. Apám öt évvel fiatalabb anyámnál. A barátom apja 10 évvel az anyjánál, még csak 20 volt mikor a barátom született, de azóta is kitart a család mellett. :)
Igaz, amit te írsz az még több év, de szerintem működhet.:)
Igen.....8 év a korkülönbség Náluk.
A Nőnek nagyon jó állapotban kell lenni, és eszerint éli az életét, a fiatalabb partner motiválja arra, hogy ne hagyja el magát.
#3:
Szexuális téren a nők 50-60 éves korukban sokkal aktívabbak még, mint a koruk béli férfiak, így pont olyankor jön jól a fiatalabb partner.
Nekem általában 7-10 évvel idősebbek voltak a kapcsolataim. Tudtak működni, egynek sem a korkülönbség miatt lett vége (A leghosszabb 18 év volt, 15 év együttéléssel és három gyerekkel, 7 év korkülönbséggel.)
"Szexuális téren a nők 50-60 éves korukban sokkal aktívabbak még, mint a koruk béli férfiak, így pont olyankor jön jól a fiatalabb partner."
Hát lehet a nőnek éppen kapóra jön ilyenkor a fiatalabb ferfi,viszont forditva nem hiszem.....mert nem gondolnam ( a peldanal maradva 25/38)hogy egy 47 éves férfi egy 60 eves szottyadékkal akarna feltetlenul dugovics tituszt jatszani.....
#6:
Ízlések és pofonok: én 36 évesen is dugtam 61 évessel :-P
#7:
Soha nem tudhatod, hogy miből mi lesz, felesleges ezen agyalni. Ugye nem úgy akarsz egy kapcsolatba sem belemenni - gondolom 38 évesen van annyi eszed -, hogy az most innentől élethosszig tart. Csinálni kell, kipróbálni, tenni érte, hogy működjön. Semmi nincs kőbe vésve. Pro és kontra is ezer és ezer példát fogunk tudni mondani, ez alapján nem fogod tudni eldönteni. De ha 2 év múlva nem működik akkor mi történik? Katasztrófa? Hát akkor továbbléptek, de volt szép két éved ... És h kiderül, hogy működik? Még szülhetsz neki is gyereket, belefér és lehet, hogy boldog család lesztek még 30 évig ...
Ha neked is bejön ő, akkor ne foszd meg magad az örömtől csak valami képzelgés és hülye társadalmi konvenciók miatt ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!