Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalástól hogy javulhat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalástól hogy javulhat a házasság?

Figyelt kérdés

Vagy csak én nem értem ezt?

Több emberrel is beszéltem, akik azon a véleményen voltak, hogy mióta szeretőjük van, vagy csak alkalmi kapcsolatok a férj, feleség mellett nyugodtabb lett az otthoni élet. Véget nem akarnak vetni a házasságnak, viszont amit otthon nem kapnak meg, megkapják mástól, igy a probléma megoldva?!

Ilyen tényleg van?

2017. febr. 12. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Van. Nőnél így hívják : k..va.
2017. febr. 12. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom boldogabbak és ezért otthon is jobb fejek és akkor a férjük is jobb fej.
2017. febr. 12. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hiszen végre nem az asszonyt/férjet k.rogatja a kötelező, elvárt szexszel. Tipikus, amikor az egyik fél már "öregszik" (ill. amúgyis tele a töke, dolgozik, mint állat, stb., szexre már végképp nincs se energiája, se kedve), kevesebbre vágyna, heti-kétheti egy bőven elég lenne, a másik meg heti 3-4-5-re vágyna... valószínűleg ez már amúgyis állandó feszültségforrás a kapcsolatban, a külső partnerrel pedig mindkét fél megszabadulhat ettől a feszkótól, és helyreállhat a béke.

Azzal viszont tisztában kell lenni, hogy ez veszélyes játék, a félrelépő, a megcsalt, és a szerető érzelmei is változhatnak, nagyon oda kell figyelni a jelekre, és időben lépni (nem szó szerint :P), ha valami rosszul alakulna...

2017. febr. 12. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyitott kapcsolat, akkor működhet, de ha az egyik fél monogám, akkor már kétlem.

30/f

2017. febr. 12. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk működött, ameddig az ex le nem lépett
2017. febr. 12. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

megcsalástól nem javul egyetlen házasság sem.

ahol ilyen történhet, az már nem házasság.

én nem tudnám elképzelni sem azt hogy megtegyem a párommal, sem azt hogy eltűrjem tőle.

ha pedig vele nem megy valami, nem máshoz megyek, hanem vele oldom meg, addig beszélünk róla amíg össze nem csiszolódunk az adott dologban.

2017. febr. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!