Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalástól hogy javulhat a házasság?
Vagy csak én nem értem ezt?
Több emberrel is beszéltem, akik azon a véleményen voltak, hogy mióta szeretőjük van, vagy csak alkalmi kapcsolatok a férj, feleség mellett nyugodtabb lett az otthoni élet. Véget nem akarnak vetni a házasságnak, viszont amit otthon nem kapnak meg, megkapják mástól, igy a probléma megoldva?!
Ilyen tényleg van?
Persze, hiszen végre nem az asszonyt/férjet k.rogatja a kötelező, elvárt szexszel. Tipikus, amikor az egyik fél már "öregszik" (ill. amúgyis tele a töke, dolgozik, mint állat, stb., szexre már végképp nincs se energiája, se kedve), kevesebbre vágyna, heti-kétheti egy bőven elég lenne, a másik meg heti 3-4-5-re vágyna... valószínűleg ez már amúgyis állandó feszültségforrás a kapcsolatban, a külső partnerrel pedig mindkét fél megszabadulhat ettől a feszkótól, és helyreállhat a béke.
Azzal viszont tisztában kell lenni, hogy ez veszélyes játék, a félrelépő, a megcsalt, és a szerető érzelmei is változhatnak, nagyon oda kell figyelni a jelekre, és időben lépni (nem szó szerint :P), ha valami rosszul alakulna...
Ha nyitott kapcsolat, akkor működhet, de ha az egyik fél monogám, akkor már kétlem.
30/f
megcsalástól nem javul egyetlen házasság sem.
ahol ilyen történhet, az már nem házasság.
én nem tudnám elképzelni sem azt hogy megtegyem a párommal, sem azt hogy eltűrjem tőle.
ha pedig vele nem megy valami, nem máshoz megyek, hanem vele oldom meg, addig beszélünk róla amíg össze nem csiszolódunk az adott dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!