Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly megcsalásnak számít ha részegen történt a dolog? 19N
Egy kolis bulin nagyon sok vodkát ittam, aminek az lett az eredménye, hogy miután több fiúval is táncoltam, az egyikükkel többször is csókolóztunk. Sokat fogdosott, de nem feküdtünk le egymással, tehát gyakorlatilag csak a csókig jutottunk. Józanul persze nem csinálnék ilyet és általában nem is iszom olyan sokat, de ez éppen egy nagyon rossz nap volt és emiatt kicsit többet ittam a kelleténél. Tudom, hogy nem jó amit csináltam, de azt nem tudom hogy elmondjam-e a barátomnak vagy ha megtenném, az milyen hatással lenne a kapcsolatunkra. Nem szeretnék szakítani vele egy ilyen buta kis botlás miatt.
Röviden a kérdés az lenne, hogy szerintetek (fiúk) ez túl komoly megcsalásnak számít vagy egyszer elnézhető?
Kéerdésed+ a legutolsó válaszodból arra következtetek, hogy eldöntötted, sunnyogni fogsz. Félsz, hogy mi lesz. Ez természetes emberi reakció, nincs vele semmi gond. De azt tudnod kell, ha ezt az utat választod abból egyrészt nem tanulsz semmit, bocsánatot sem kapsz ahogy megértést se ráadásul kontrollod sincs a kialakult szituáció felett. Ebben a szituációban csak "áldozatként" szemlélheted, hogyan megy gallyra a kapcsolatod. Ha nem akarod, hogy vége legyen a kapcsolatodnak, akkor mondd el mert a fentebb részletezett szituációban nem opció a kapcsolat folytatódása. Szerintem ne félj az igazat elmondani.
30/f
Mundenki hibázik, ezekből tanulunk.
Pia oldotta a gátlásod. Ennyi.
Ha jó lenne a kapcsolatod akkor kihagytad volna a srácot.
Azon gondolkodj el, hogy mi hiányzik a kapcsolatodból, miért vagy boldogtalan.
Szerintem még pont, hogy komolyabbnak számít, hisz a pia kihozza az ember igazi énjét, valódi érzelmeit.
Én pl, ha a párom józanul megcsókolna valakit, akkor talán, esetleg, lehetséges, hogy átgondolnám, hogy vele maradjak-e, de ha részegen tenné ugyanezt, akkor instant kihajítanám.
Nem tudom, sokan hogy képzelik el. :D Megiszod a magad kis vodkáját, és az abban levő érzelem-atomok beépülnek az agyadba, és kiforgatnak önmagadból? Vagy mi az elmélet? :D
Az alkohol a gátlásokat oldja csak, még jobban önmagad leszel, mint amúgy. Én pl részegen csak még jobban "undorodok" idegen pasiktól, mert a páromat szeretem és rá vágyok. Emellett sokszor éneklek becsípve, mert amúgy is szeretek, csak nem merek mások előtt... Van olyan ismerősöm aki 1 pohár sör után 2 óráig bőg, mert amúgy is szomorú csak képes uralkodni magán... Stb... Az alkohol csak annyit tud hogy "felerősíti" az érzelmeid, és leoldja a gátlásaid, új dolgokat nem tud beültetni a fejedbe.
Tényleg érdekelne, hogy akkor szerinted hogy működik? Az alkoholban feloldott érzelmek atom, vagy molekula formájában épülnek be az agyadba? Melyik részébe?
Vagy az alkohol megnyitja a csatornáidat amiken keresztül alapból együtt rezegsz az univerzummal, és a gyíkemberek ezeken keresztül haarpolnak új dolgokat a tudatodba?
Lehet külön "vidámító" meg "szomorító" meg "szexi" piákat venni, mert mind máshogy hat?
Vagy hogy működik akkor szerinted? Komolyan, esküszöm érdekelne :D
Milyen gyíkember? Te vagy a gyík ember :D Most mit kell magyarázni azon amikor valaki nincs teljesen magánál akkor máshogy viselkedik mint józanul? Altattak már? Engem egyszer altattak gyomortükrözés előtt utána mikor végeztem fél óráig néztem egy virágot a parkban.
De amikor annyira berúgtam, hogy azzal a csajjal kavartam akkor konkrétan egy ép gondolatom nem volt, emlékszem mikre gondoltam de kb semmi logika semmi értelem nem volt bennük. Az incidens után szintén leültem egy járdaszegélyre és bámultam egy fél téglát.
Szerinted józanul ugyanezeket megcsináltam volna? Nem mert rohadtul lef*som a téglát!!! A csajt meg bottal SE!! Ne mond már nekem, hogy a beszámíthatóság fogalom csak egy üres közhely. Nagyokos. Aztán itt "poénkodsz" a csakrákkal. Inkább nyomd el magad.
Nem tudom, én még SOHA nem tettem olyat alkohol hatása alatt (legyen az pici alkohol, vagy épp sok), amit nem akartam. Sőt, az ismerőseim is inkább saját magukat adták, ha be voltak piálva.
Ha valakitől undorodok, akkor attól részegen 10000* annyira undorodok, nem nyomulok rá....
Igen, komoly megcsalás.
Nem, egyszer sem nézhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!