Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban olyan férfiakhoz szólnék, akik voltak hasonló cipőben. Hogyan tovább?
Én is csak azt tudom írni mint az előző! Már az elejétől fogva ilyennek kellett lennie a feleségednek, akkor nem zavart? Ha meg igen és nem tudtál vele megbékélni minek vetted el? Sosem tudnék hosszabb távon együtt maradni egy olyan nővel, pláne nem elvenni akivel a szexualitásban nem passzolunk és nem érzem kielégítőnek a szexuális életem.
29F
Már miért ne lehetnél boldog?
Váljatok el ha végképp nem működik a dolog kettőtök között. A gyerek miatt ne maradjatok együtt! Meg fogja érezni,hogy valami nem stimmel a szüleivel.
Sokkal rosszabb lesz neki.
Ha elváltok idővel a feleséged is túl lép rajtad. Te is új életet kezdhetsz. Nem kell túl bonyolítani a dolgokat állandóan.
Ettől függetlenül nem a megcsalás lett volna a megoldás, na mindegy.
Remélem egyikőtöknek sem jut eszébe egy kistesóval megerősíteni a házasságotokat. Általában ez szokott lenni. Majd kb. a harmadik es negyedik gyereknél jönnek, hogy hamarabb kellett volna lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!