Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban olyan férfiakhoz szólnék, akik voltak hasonló cipőben. Hogyan tovább?
Valoszinü.
Volt nekem is kavarópajtim, persze nem volt barátnőm közben, de kb 2 évig kavargattunk. Nemrég pár év kihagyással áthívott magához, nem is egy alkalommal. Mindegyiket visszautasítottam.
Jó, utólag picit bánom.
20/f
Miért buktatott le az asszonynál? Gondolom, magának szeretne. Ez megváltozik, szerinted? Aligha. Életveszélyes. Mondanám, hogy óvakodj tőle, de ha a szex sokkal jobb vele, mint otthon, és ráadásul a közeledben is van, akkor el vagy veszve, és ebből válás lesz. A szeretők nagy része nem válik be feleségnek, és te majd a kocsmában búsonghatsz a hasonlók között.
Ha viszont nem akkora szám, akkor lásd be, hogy csak a hiúságodat legyezgette, hogy két nőnek is kellettél, és temesd el magadban a kellemes emlékek közé. Legyen a te bosszúd a lebuktatás miatt, hogy dobtad. A bosszú is férfias!
Gyerek csak kifogás.
Azért élsz így mert ez kényelmes.
Nagyon vonzódsz a szeretődhöz, a piszkos gatyád meg a feleségedhez. Hadd gratuláljak.
Én a nejed helyében rég elváltam volna már.
Sose hagynám magam így kihasználni.
Neked volt eszedbe,hogy pl megbeszeljetek szar a szex koztetek? Ja,nem? Akkor vess magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!