Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy kutyából nem lesz szalonna?
A párom megcsalt a kapcsolatunk elején.Akkor azt gondoltam,még nem ismert,nem gondolta komolyan velem ...
Szakítottunk,aztán újra összejöttünk.Ennek már 4 éve.
Most egy suliba járunk.Persze vannak lányok is.Pláne egy,ami irtózatosan felkeltette párom érdeklődését.Szünetben ha elmegyek wcre,vagy akárhová,mire visszaérek a csaj ott ül a padomon(párommal egy padban ülünk) és cseverésznek.Eddig nem vettem róla tudomást,de már feltünő,hogy minden szünetben alig várják,hogy kimenjek a teremből.Ma borítottam a bilit,és még párom sértődött meg,hogy hogy merem meggyanúsítani.Most ő van megsértődve.
Mit gondoltok?
Érdekes, hogy 4 év után egyszer csak megfogalmazódik benned ez a kérdés. Eddig mi a frász volt?
Vagy átaludtál 4 évet, vagy most jött elő hirtelen a féltékeny éned? Vagy eddig nem beszélt tán nőneművel?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!