Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem hiszem el a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszem el a barátnőmnek, hogy szeret!?

Figyelt kérdés
Megcsalt a barátnőm sok ideig valakivel most visszakönyörögte magát de nem tudom elhinni hogy szeret,ez nem tetszik neki. Miért?
2017. febr. 1. 10:09
1 2
 11/14 kolosszus22 ***** válasza:
Ui: Gondolom annak is azt mondta akivel csalt, hogy őt szereti. :D
2017. febr. 1. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#9: Sajnos elég sok nőt ismerek, aki meghülyül/hazudik, és saját bőrömön is tapasztaltam, hogy képtelenek eldönteni, mit is akarnak, az egyik pillanatban még így, a következőben már amúgy. Egyébként amit írtam, a kérdéshez tartozik, mert ilyenek után hogyan is lehetne bármit is elhinni a nőknek (tisztelet a kivételnek, de pl. nem én szoktam hazudozni a nőknek, nem én lépek le szó nélkül az ismerkedésekből, nem én mondom azt, hogy találkozzunk, aztán meg nem megyek el stb.), tehát igenis van valóságalapja annak, hogy a nők általában nem tudják, mit akarnak, ezért is illik a kérdező helyzetére is ez, hiszen a csaj a kérdezővel volt, utána egy darabig egy másikkal (is), aztán most megint a kérdezővel van. Ha nem volt neki jó a kérdezővel, miért nem szakított? Mi ez, ha nem határozatlanság és gyávaság? Sajnos én sokkal több olyan nővel beszéltem már, aki segget csinált a szájából, és/vagy gyáva volt, mint olyannal, aki tudta volna, hogy mit akar. De nem kell senkinek sem egyetértenie a véleményemmel.
2017. febr. 1. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Velem meg pasik csinálták már ezt, hogy megbeszéltük a találkát aztán nem jöttek el, meg szó nélkül eltűntek, stb, hagyjuk már ezt, hogy a nők meg a férfiak ilyenek meg olyanok :D Én is ismerek sok hazug, gyáva, gerinctelen, határozatlan, isten tudja milyen idióta pasit, mégse mondom azt kollektíven, hogy a férfiak ilyenek. Vannak idióták mindkét nemben, aztán kész.

A kérdésben szereplő csaj meg szerintem nagyon jól tudja, hogy mit csinál: tök jó volt neki, hogy többen is foglalkoztak vele, most meg parázik, hogy egyedül marad, az egyik "rajongója" nélkül, és hát az rossz lenne, ezért próbálja visszaszerezni.

Ez undorító, gusztustalan, és a kérdezőnek tényleg dobnia kéne, de szerintem a csaj nem határozatlan, hanem tudja, hogy mit akar.

2017. febr. 1. 16:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Na ez érdekes volt!
2017. febr. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!