Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Igaz lehet-e, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet-e, hogy minden férfi annyi nővel fekszik le, amennyivel lehetősége van?

Figyelt kérdés
Ezt valahol hallottam: eltekintve egy rövid, a kapcsolat elején lévő "lila köd" időszakától, a férfiak kivétel nélkül kihasználnak minden alkalmat, ha félreléphetnek - az 1-2 százalék hűséges férfi csak azért hűséges, mert nem kell másnak. Igaz lehet a címben felvetett gondolat? Mert ha igen, azért elég elkeserítő nekünk, nőknek.

2017. jan. 30. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25 éves férfi vagyok, és nem, soha nem lépnék félre, még az egyéjszakás kalandokat sem szeretem, mert nálam komoly érzelem nélkül nem megy. A megcsalás gondolatától is undorodom. Az eddigi tapasztalatom okán ezt a nőktől is kérdezhetném, de ebbe most nem megyek bele...
2017. jan. 30. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként egyáltalán nem így látom. Persze aki félremegy az hajlamos ezt bemesélni magának, hogy ő nem tehet róla, a férfiak ilyenek. De ez hülyeség. Azt nem merném megtippelni mennyien lépnek félre és mennyien nem, de biztos nem 1-2% a hűségesek aránya hanem jóval több.
2017. jan. 30. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
A nők is annyival fekszenek le amennyivel lehetőségük van.
2017. jan. 30. 10:43
 14/15 kolosszus22 ***** válasza:

Hülyeség, nem lehet így általánosítani! Én sosem voltam ilyen, lett volna lehetőségem félrelépésre, kezdtek ki velem úgy, hogy barátnőm volt, nem mentem bele ,de még úgy is utasítottam vissza nőt, hogy egyedülálló voltam (igaz, annyira nem jött be a nő). A ráadásul a nők között legalább annyi van aki simán képes a félrelépésre, sőt ha a szűk környezetemet nézem, még több ilyen nőt is tudok, mint férfit. Szóval manapság egyáltalán nem állja meg ez a teória a helyét.

29F

2017. jan. 30. 12:08
 15/15 anonim ***** válasza:
én biztos
2017. jan. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!