Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat. Egy kicsi gyerekünk van és ismét terhes. Elmondjam neki, hátha észhez tér és megváltoznak a dolgok?
Mi az, hogy nem engednéd, hogy mással éljen? Te megcsalod és ő nem élhet mással jogosan ha elváltok? Ne nevettess.... Ki a fene vagy te?
Azon kívül képes lennél egy egyéves gyereket elperelni az anyjától és odadobni a szeretődnek? Neked ennyit jelent a gyereked lelkivilága? A kicsit meg majd eldöntöd, kell-e? Kérlek mondd, hogy egy unatkozó tizenéves troll vagy, mert ha egy felnőtt "férfi" így gondolkodik, akkor megérett a világ a végső pusztulásra....
"Bem mondtam, hogy akarom a másik gyerekemet is, az maradhat nála, 50-50 ez így fair"
Jó nagy paraszt lehetsz.
Kérdező, mondd, hogy cask viccelsz, kérlek!
Most benne van a pakliban, hogy el fogod hagyni őt a szeretődért, nem?
Azt írod, nem hagynád, hogy mással éljen..Mesélj már, ha a feleséged úgy dönt, hogy mással akar élni, akkor milyen törvényes lehetőséged van arra, hogy ezt megakadályzod? Tudtommal semi.
Másik kérdés, ha te már mással leszel együtt, akkor mirt fog téged érdekelni, hogy ő kivel van együtt.
Ha nem egy unatkozó troll vagy, aki provokál, akkor menj pszichológushoz a gondolkozásmódod miatt.
Amúgy meg szerintem örülhetnél, ha a feleséged találna új part, a gyerekeid job apát érdemelnének, ő meg egy ép lelkű embert maga mellé.
Megcsaltad míg terhes volt ez megbocsáthatatlan! Amúgy is rossz dolog a megcsalás, de terhesség alatt... ahhoz már pofa kell.
Szerintem mond el neki, hogy megcsaltad!
Nem csak a feleségedet, de a gyerekedet se nézted semmibe, mert tudtad, ha kiderül akkor vége a családotoknak. Nem követett el akkora hibát a feleséged, hogy eldobd a családodat.
Remélem kiderül és keres maga mellé egy normális, szerető pasit, aki elfogadja a gyermekeket is :)
És kedves kérdező azt miből gondolod, hogy a jelenlegi szeretőd majd 5év múlva is úgy fog kívánni, mint most? Mi van ha ő is terhes lesz és ugyanez lesz? Mi lesz akkor ha összeköltöztök és kiderül, hogy nem vagytok jók együtt? Akkor visszakönyörgöd magad a jelenlegi feleségedhez.
Lehet, hogy azért fog tönkremenni a kapcsolatod a szeretőddel, mert neki majd lesz az eszében, hogy hoppá, már egy nőt csalt, akkor lehet hogy őt is fogod..
Ilyenek fel sem merülnek benned???
Annyira biztos vagy abban hogy neked ott a kis csitrid, a feleségednek meg úgysem lenne más.. tudos az ilyenek szoktak pofára esni.
Ebbe az egybe biztos lehetsz, hogy a nők többsége nem szeret egyedül lenni, szóval tuti hogy keresni fog más férfit. Aztán reméljük jobbat talál mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!