Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat. Egy kicsi gyerekünk van és ismét terhes. Elmondjam neki, hátha észhez tér és megváltoznak a dolgok?

Na most akkor tisztázzuk ,mert nem teljesen érthető a dolog. Mindenki azt pöntyögi, hogy terhesség alatt tök normális h nincs szex. Viszont nekem úgy jött le a leírásból, hogy már az első gyerekkel való terhessége óta szar az egész szexuális életetek. aki már egy éves. Kicsit konkretizálhatnád, hogy most akkor pontosan mióta megy ez, milyen a kapcsolatod a feleségeddel és mit mond.
Nem szép dolog a megcsalás, de ezt nagyon meg kellett volna beszélned az asszonnyal, ha azóta ilyen amióta én gondolom, akkor valamilyen szinten megértem a te problémádat is, én sem élnék egy szexmentes házasságban.

Mi fog visszaütni ránk okostóbi? Felettünk is ítélkezni fognak? Elég nehezen, mert mi nem viselkedünk gerinctelen gennypóc módon.
Tudod, ha egy kapcsolatban probléma van, le kell ülni és megbeszélni. Vagy elválni. Így tesznek az értelmes felnőtt emberek. Nem félrekúni, mert jajj brühühü, velem nem törődik szexuálisan a terhes asszonykám..
Hiába mentegeted magad, meg kened rá az egészet, lehet h hibázott, de a s€ggfej még mindig te vagy.

Kicsi gyerek van, megint terhes. Ha nem szexel, akkor hogy hoztátok össze?
A kislányt vállalná? :D
Honnan tudod, hogy neked ítélnének egy pici gyereket? El is tudnád látni, vagy lepasszolnád az új " anyunak"?

Egy percig nem csodálom, hogy a feleségednek nincs gusztusa hozzád...
Ő vajon mennyi törődést kapott tőled a terhesség alatt? Miközben hónapok óta csalod?
Mégse dugott félre.
Az meg pont a szexuális élet hiányára utal, ha az elmúlt 3 évben vagy terhes, vagy szoptat. Ezt a nincs semmi szex dumát hagyd meg a szeretődnek.
Apropó: azt ugye tudod, hogy jobban jársz, ha mindent bevallasz? Mert a szeretőd nagyon elszánt, be fog a feleségednél buktatni.
Aztán majd válás után visszatérünk, hogy mi maradt a tiéd.

Whaat? Hogy tessék? Még nem döntötted el, hogy a másik gyerek az életed része lesz-e?
Szerintem nézz tükörbe és közben köpd magad arcon. Az én apám is ilyen volt és tudod mit? -jobb, hogy elhúzott az életemből. Még apànak is önző vagy istenem.
Legközelebb inkább védekezz, neked nem való gyerek csak egy szerető aki kiszolgálja a farkad meg az egód.
Szegény gyerekek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!