Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy probléma, ha a szerelmetek mást is megkíván, miért erőltetitek a monogámiát?
Miért nem lehet hagyni, hogy kiélje mással is a szexuális vágyait, ha arra van szüksége? Miért nem örültök inkább annak, ha a párotok jól érzi magát mással is, és kiél esetleg olyan dolgot, amit veled nem tud? (mert pl ázsiai lánnyal feküdne le, te pedig európai vagy...). Az helyett, hogy tiltjátok és lebirtokoljátok a másikat, miért nem örültök annak, ha a párotok boldog? Miért jobb lebirtokolni a másikat, és lelki terrorban tartani azzal a másikat, hogy ha elmondja a titkos vágyait, szakítás lesz a vége? Én nem hiszek a monogámiában, úgy gondolom egy poligám kapcsolat, tehát egy nyitott kapcsolat sokkal őszintébb, szeretetteljesebb, és szabadabb tud lenni, és alkalmasabb abból a szempontból, hogy az ember ne érezze magát ketrecben, még akkor is, ha jogunk van mással a szexre, de nem élünk a lehetőségünkkel.
Erről egy cikket is olvastam, és osztom a nézeteit az illetőnek:
Látom, te csak a saját dumádat fújod, és nem vagy képes elfogadni, hogy nem csak ez lehet jó és igaz.
Szerinted jobban ismered más emberek párjait, akiket amúgy még életedben nem láttál? Ugyan már... Had tudjam már jobban mire vágyik a férjem, elvégre 7. éve vagyunk együtt, jobban ismerem, mint ő saját magát. Nem akar 2 csajjal lefeküdni, csak nézni akarja őket, amivel nekem semmi problémám. És mint mondtam, soha nem kényszerítettem monogám kapcsolatba, ő maga sem ment volna bele nyitottba.
Amúgy mióta is tart a te "kapcsolatod", hogy ekkora szakértőnek hiszed magad?
"ilyen szó nem létezik, hogy lebirtokolni valakit"
Ezt már én is írni akartam.
Mi különböztetne meg minket néhány kóbor kan kutyától szerelem és párkapcsolat terén? Semmi! Járkálnánk álló f.sszal bedugaszolni minden tetszetős, nedves, kellemes lyukat. Szomorúan látom, hogy a világ afelé halad amit te vázolsz. A szerelem, az egymásért élés, hűség semmibe megy. A nők is járnak fa$zról fa$zra. Hedonista, erkölcstelen fertő. Beteg a társadalom világszinten. Nem a járványok és a rák pusztít, hanem az emberiség önmagát.
Én lassan már a szerelemről is majdnem, hogy lemondok.
Sikerült életed vágyott M5-ös BMW-jét megvenned? Add már kölcsön pár körre, ígérem vigyázok rá, földúton is maximum csak 180-nal megyek majd vele. Ne is gondolj rá, hogy mi lesz vele. Addig is itt a nőm dugjatok egyet, aztán majd viszem a csajodat is egy körre, te meg mehetsz a kocsimmal. Szeretem a barátnőmet, de pont megkívánt téged, kösd ki, verd tele, holnap úgyis megkérem a kezét legalább látja, hogy mennyire szeretem. Most épp indulok prostizni, csomagolt nekem kotont meg viagrát, nagyon rendes lányt találtam. Mire jövök kész lesz az új műkörme, meg kikapartatja a gyereket ami két hete fogant benne amikor megkíváta a postást. Engedtem neki, mert szeretem. Posztoltak is egy ágyban fekvőset izzadtan, dugás után az Instára. Nyomtam rá egy likeok meg megosztottam Facen egy Oravecz Nórás idézettel. Nem tartuk meg a gyereket, pedig én szívesen felneveltem volna, de túl sokat kellene kihagynia a konditeremből a terhesség miatt, úgyhogy marad az abortusz. Szerinted Sciteces vagy Bioteches fehérjét vegyek neki a kondizáshoz? Ez még a nagy dilemmám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!