Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt olyan hogy foglaltként lehetőségetek adódott egy afférra, amibe végül nem mentetek bele, de ezt később megbántátok?
Lett volna rá lehetőségem, gyakorlatilag felkínálkozott a nő, nem tettem meg és nem is bántam meg. Mondjuk én alapból nem voltam sosem az a nagy vadász típus aki nem bír a vérével, ilyen szempontból nem vagyok átlag pali talán, mármint nekem a dugáshoz kicsit "nőies" módon kell már egy bizonyos ismertségi szint és bizalom, csak úgy durr bele módon sosem ment ez a dolog, az egyéjszakások sem voltak a műfajom soha.
Ha van kapcsolatom és jó a szex, akkor sosem fordult meg a fejemben, hogy csaljak. Amikor meg nem volt jó szakítottam és kerestem mást.
29F
Volt olyan ,hogy egy lány akit ismertem elég durván felkínálkozott miután a barátnőm előbb elment abból a buliból. Azóta már szakítottunk és eszembe jutott párszor, hogy mi lett volna ha akkor belemegyek. Eléggé bejött a csaj és olyan szexuális kisugárzása volt h hihetetlen. Táncoltunk (beismerem azt úgy ahogy nem illik) de csókot nem hagytam. 2-3 felé átmentünk ketten egy másik buliba szóval ki sem derült volna de nem tudtam volna elszámolni magammal és szerettem is a bnőm szóval semmi nem történt. Utólag szummáztam magamban a dolgokat és arra jutottam, hogy örülök ,h erős voltam és nem csaltam meg de az irracionális énem kicsit bánja. Viszont ez az irracionális énem csak akkor jött rá, hogy kicsit bánja amikor már nem voltam szerelmes és kiderültek bizonyos dolgok. :D
És nem értem miért nem lehet a kérdező kérdésér normális válaszokat adni! 25F
"És nem értem miért nem lehet a kérdező kérdésér normális válaszokat adni! 25F"
Hülye kérdésre hülye válasz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!