Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem tudok szemét lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szemét lenni?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 5 éve vagyunk együtt.

Nem szoktam pasizni... Ellenben vele ( persze csajozásra értettem).

Van amikor lebukik, de van mikor elmondja, hogy ezzel meg azzal találkozott. De persze nem történt semmi.

Ennek ellenére állítja, hogy én vagyok az igazi ő azokra csak barátként tekint.

Régebben megismerkedtem valakivel.

Nem volt vele semmi, véletlen találkoztunk és váltottunk pár szót.

Felmerült bennem a kérdés, hogy mi lenne ha.... de valamiért nem tudnám megtenni bármennyire is zavar amit a párom csinál.

Szerintetek? Mit tennétek?

2017. jan. 15. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, te hülye vagy. Ezért szoktam írni, hogy ez az oldal a tízen-húszon évesek kedvenc helye. Egy harminc feletti felnőtt már nem viselkedik így, főleg nem osztja meg nyilvánosan, hogy mennyire kretén.
2017. jan. 15. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Ha ő szervezte a találkákat még aláírom, de most ha lemegyek a boltba, szembejön az exem, megbeszéljük ki hogy van mostanában az még nem csajozás. A kérdésből nem derül ki, hogy ő keresi mások társaságát, vagy csak összefut vkivel az utcán. Pontosíts egy kicsit.
2017. jan. 15. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Ő keresi a lányok társaságát.

Vagy ha összeveszünk mindig keres egy "vigasztalót"

2017. jan. 15. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

és te hagyod, hogy folyamatosan megcsaljon? mert ez az

ha hagyod és így jó neked, hááát...te dolgod

2017. jan. 15. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
1# Huszonéves vagyok mégse hagyom,hogy palira vegyenek. Ha megcsal akkor reptetem és nincs második esély. Ilyen téren nem vagyok szívbajos. A jó édes anyukájával szórakozzon,azt verje át de engem ne!
2017. jan. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!