Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek normális ha a egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha a egy nő ezt mondja a férjének?

Figyelt kérdés

10 év házasság után, miután a férje már porrá csalta, minden évben más nővel, azt mondja a férfinek, hogy csajozzon csak, de maradjon vele örökre??

És a nő még gyereket is szül neki??

Állítólag elég erős lelki kötődés van köztük, de akkor hogy csalhat meg egy férfi egy nőt, akit szeret? Vagy a nő is megcsalhatta őt, emiatt mondja ??

2017. jan. 10. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen feleésg minden férfi álma.
2017. jan. 11. 14:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Persze nem is akarok beleavatkozni. Ez egy olyan oldal, ahol egybő támadják az embert, ha kiváncsi valamire?

Egyszerűen csak tudni akartam, hogy mások hogyan élnék ezt meg, vagy vélekednének egy ilyenről.

Mindenkinek van joga véleményt alkotni, még ha nem is adja ki magából, mindenkinek van személyes véleménye.

Legfőkképp arra lettem volna kíváncsi, hogy szerintetek elfogadható-e egy ilyen helyzet, úgy látom sokak szerint igen, amit érthető, ahogyan előttem megírták, lelki társak, gyerekek meg stb.. De mire jó ha megcsalás a vége?

És szerintem hiába ad egy nő kimenőt a férjének, biztos vagyok benne, hogy ez legbelül fáj, ha még szereti.

Akkor ezek szerint bizonyos kor után, együtt töltött évek után már csak lelki társ lehet valaki? Azért mert már nem huszon éves?

Mert szerintem kortól függetlenül mindenki megérdemli a szenvedélyt, a szerelmet, a megbecsülést, ha van gyerek, ha nincs. De ez csak egy egyéni vélemény.

2017. jan. 13. 15:23
 13/14 A kérdező kommentje:
*egyből
2017. jan. 13. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondtam a férjemnek,menjen nyugodtan és keressen egy olyan nőt,akivel szívesen együtt lenne.Én már nem igazán akarok vele lefeküdni,neki szüksége van rá.Sajnos anyagiak miatt nem igazán tudunk különválni.
2017. jan. 14. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!