Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a egy nő ezt mondja a férjének?
10 év házasság után, miután a férje már porrá csalta, minden évben más nővel, azt mondja a férfinek, hogy csajozzon csak, de maradjon vele örökre??
És a nő még gyereket is szül neki??
Állítólag elég erős lelki kötődés van köztük, de akkor hogy csalhat meg egy férfi egy nőt, akit szeret? Vagy a nő is megcsalhatta őt, emiatt mondja ??
Az egyik fél közeli rokona vagyok. És nem értem a kapcsolat lényegét.
Mert ha az én szerelmem máshová akarna menni dugni, az biztosan nagy lelki teher lenne számomra.
És ha a férfi el is megy, miért nem hagyja el a feleségét?
Mondjuk logikusan végig gondolva hülye lenne, hiszen minden férfi szeretne egy ilyen nőt, aki mindent megtesz érte és még félre is léphet mellette.
Léteznek nyitott kapcsolatok és az érintetteknek ez megfelel. A kívülállók véleménye pedig abszolút nem számít.
(Egyébként valóban nem megcsalás az, ha valakinek a párja tudtával van szexuális kapcsolata mással.)
Nem látunk bele, így nem tudhatjuk mi lehet köztük a háttérben.
Ismerek pár ilyen esetet (igaz a fordítottját is amikor a nőnek van megengedve ugyanez) és majdnem mindenehol meg van magyarázva, hogy miért van így. Nekem nem tetszik ez, nem is élnék így, de másoknál... Hát az ő dolguk.
De egy dolgot nem értek. Ha van egy társa, aki annyira odaadó és szerető vele szemben, hogy még ezt is elnézné/nézi neki az miért nem becsüli meg jobban az ilyet? Lehet csak én vagyok gyenge lelkületű, de valahogy olyan bántó ez így ahogy van. (Sajnos nem tudom jobban megfogalmazni). Kicsit olyan "sírni tudnék tőle" érzésem van ahogy elképzelem az ilyen szituációt.
"...és nem értem a kapcsolat lényegét." - még szerencse, hogy nem is kell értened.
Millió meg egy oka lehet ennek a kapcsolatnak, ill. a kapcsolat ezen formájának. Néhány példa:
- a férfi olyasmit szeretne az ágyban, amit a nő nem tud bevállalni, ugyanakkor nem akarja megfosztani a párját a számára kielégítő szexuális élettől, ezért ezt a megoldást választják
- igazán szeretik egymást, lelki társai egymásnak, de szexuálisan már nem vonzódnak egymáshoz
- hasonló az előzőhöz, mégsem ugyanaz: már nem szerelmesek egymásba, de olyan mély és őszinte kapcsolat van köztük, amit nem akarnak csupán a szex miatt eldobni.
- egyszerűen baráti alapú szövetséggé vált a házasságuk, amit ennek tudatában működtetnek tovább
- anyagiak
- kényelem
- gyerekek
- vallás - bár ez kényes téma, a sztenderd vallásokba ez nem férne bele. Itt arra gondolok, hogy egyszerűen nem válhatnak el, akár családi nyomásra... stb., ezért csak diszkréten járnak külön utakon
- nem jut eszembe a neve, de létezik olyan vallás (inkább életfelfogás), ami azt mondja, hogy ember nem korlátozhat egy másik embert, ill. a saját szerelmét nem is akarja. Az, hogy évek/évtizedek alatt mást is megkívánunk, természetes dolog, az élet velejárója. Kb. értsd: "annyira szeretlek, hogy nem tudlak/akarlak korlátozni a vágyaid kiélésében"
- satöbbi
Nem tudhatod, hogy miért döntöttek így. Ha vmi tizen/huszonéves csajról lenne szó, akkor még megérteném valamennyire a háborgásod, elvégre valószínűsíthető, hogy a kislány "kényszerből" van ebben a helyzetben, hiszen nem is élt/tapasztalt eleget ahhoz, hogy ebbe önként és dalolva belemenjen. Így viszont, évtizedes házasságról beszélve nem tartom jogosnak, hogy olyasmi felett ítélkezel, aminek a megértéséhez - valószínűleg - még min. egy évtizedet kellene élned...
5-ös: ez egy nagyon jól összefoglalt válasz!
Köszi, így nem kell nekem ugyanezeket leírnom:)
Vannak lelkironcs emberek akikben nincs tartás, és inkább az érdekek diktálnak nekik, eltűrnek minden megaláztatást, csak ne hagyják el őket.
Az ismeretségi körömben is van egy pali, van felesége, kisgyereke és mellette van egy állandó barátnője is, plusz mellettük aki még beesik a palinak. A feleségét és a barátnőjét már be is mutatta egymásnak. A feleség marha szegény családból származik, a palival viszont jó anyagi körülmények között élhet, max a csóróságba mehetne vissza az asszony. Pasi megígérte neki, hogy soha nem fogja elhagyni őt és a gyereket, de mellette neki kellenek más nők. Az asszony meg ezt így elfogadta. Én marha szánalmasnak és gusztustalannak tartom ezt, de ha nekik így jó, hát éljenek így.
Nem értek vele egyet,de az ő dolga,ő dolguk.
Ebben a szennyes,korcs világban ilyeneken már nem bírok ledöbbenni.
Gondolom pénz is van bőven apucinak,az is nagy meggyőző erő a folytatásra,bár mondjuk engem az sem tartott vissza hogy elhagyjam a félredugó férjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!