Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nyíltan csalna a barátnőm?
Fél éve vagyunk együtt. Azt eddig is tudtam, hogy elég sok pasi barátja/haverja van, valamilyen szinten mindig is zavart. De sose adott rá okot, hogy féltékenykedjek. 1,5 hete munkaügyben külföldön vagyok, azóta mást sem látok a különböző közösségi oldalakon, hogy egy bizonyossal van. (aki még férfi szemmel is zavaróan tökéletes) De úgy 0-24ben. Vele edz, vele flangàl a városban, vele vacsorázik, vele alszik. (Van annyira okos a csávó, hogy mindent megoszt a közösségiken, ilyen-olyan instastory meg hasonlók) Olyan videók hogy a barátnőm teljes nyugalommal alszik a mellkasán a csávó meg simogatja a fejét.. A pofám leszakad hogy mi a franc történik.
Megfogadtam hogy nem hozom szóba a barátnőmnél telefonban, mert nem telefontéma de szinte egész nap ezen jár az agyam, hogy vajon hol van, mit csinál, kivel van.
Létezik erre olyan magyarázat, hogy az nekem is elfogadható legyen majd?
Itt az a probléma, hogy nem ismeritek egymást.
Tudnotok kéne egymásról azt, hogy kinek mi fér bele és mi nem. Lehet, hogy tényleg megcsal vele, de lehet, hogy nem.
Nekem innentől kezdve nem kellene magyarázat, max saját magamnak, hogy hogy tudtam valakit ennyire félreismerni.
Amúgy valaki írta fentebb, hogy nem ismeritek egymást, nincs tisztázva, kinek mi fér bele... eszem ágában sem lenne összejönni olyan pasival, akinek az insta meg a facebook az élete, és hatezer ellentétes nemű puszi pajtása van.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!