Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennyire nyíltan csalna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nyíltan csalna a barátnőm?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt. Azt eddig is tudtam, hogy elég sok pasi barátja/haverja van, valamilyen szinten mindig is zavart. De sose adott rá okot, hogy féltékenykedjek. 1,5 hete munkaügyben külföldön vagyok, azóta mást sem látok a különböző közösségi oldalakon, hogy egy bizonyossal van. (aki még férfi szemmel is zavaróan tökéletes) De úgy 0-24ben. Vele edz, vele flangàl a városban, vele vacsorázik, vele alszik. (Van annyira okos a csávó, hogy mindent megoszt a közösségiken, ilyen-olyan instastory meg hasonlók) Olyan videók hogy a barátnőm teljes nyugalommal alszik a mellkasán a csávó meg simogatja a fejét.. A pofám leszakad hogy mi a franc történik.

Megfogadtam hogy nem hozom szóba a barátnőmnél telefonban, mert nem telefontéma de szinte egész nap ezen jár az agyam, hogy vajon hol van, mit csinál, kivel van.

Létezik erre olyan magyarázat, hogy az nekem is elfogadható legyen majd?

2017. jan. 10. 00:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Ha a helyedben lennék, egyszerűen nem keresném többet a lányt. És valami azt súgja, hogy ő sem törné magát túlságosan ezért...
2017. jan. 10. 01:12
 12/27 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertje...
2017. jan. 10. 01:39
 13/27 anonim ***** válasza:
Ja, ne keresd a lányt, cseppet sem fogsz neki hiányozni.
2017. jan. 10. 01:40
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mááááár. Csak barátok. Édes kis tündibündi pajtások, látod hogy csak egymás mellkasán alszanak, mikor te nem vagy ott. Semmi nincs ebben. Jó, lehet hogy van szájrapuszi de az meg csak a baráti szeretet jele lesz, azzal se foglalkozz. Esetleg egy kis kézimunka, az pedig önzetlen törődés a másikkal, totál belefér.

De most komolyan. Te madár vagy? Ébredj már fel. Slap on dá face. Next!

33F

2017. jan. 10. 06:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ember, én tényleg közel állok egy bizonyos ellenkező nemű barátomhoz, de eszem ágában nem lenne vele aludni.. Biztos nem sakkoztak.
2017. jan. 10. 06:36
 16/27 anonim ***** válasza:
én sok mindent el tudok képzelni, én is aludtam ellenkező nemű baráttal, de köztünk volt a gyereke. Abban se látok semmit ha csak ketten vannak, különösen ha nincs másik ágy. Az is van, hogy átöleljük egymást és megsimogatom, de ez csak különleges alkalmakkor van, és nem ágyban. De hogy ágyban simogassam és erről videót tegyünk közre, azt még én se tudom elképzelni. De nagy az isten állatkertje, szóval még az is lehet ártalmatlan. Beszéljétek meg ezt is és általában az egész kapcsolatotokat, hogy ki mit vár kinek mi elfogadható.. Ez persze csak úgy fair, ha te ugyanezt csinálhatod és ő sem féltékenykedik. Tudod van még nyílt kapcsolat is akár, csak hát ahhoz azért mind a két fél beleegyezése kell.
2017. jan. 10. 07:05
 17/27 anonim ***** válasza:
Ki milyet szakít, olyat szagol. Talán legközelebb nem külső alapján választasz barátnőt
2017. jan. 10. 07:43
 18/27 anonim ***** válasza:

Ez esetben talán mindegy is, hogy konkrétan lefeküdtek e vagy sem, ha úgy viselkednek a nyilvánosság előtt, mint egy igazi szerelmespár.

Szerintem nem feküdtek le, mert akkor titkolnák, próbálnák elrejteni a bizonyítékokat.

Nem értem amúgy ennek mi értelme van? Így akar féltékennyé tenni vagy ennyire tartja a kapcsolatotokat, téged ennyire tisztel, hogy nyíltan teszi?

Mindegy is. Nálam ez szakító ok lenne, nem érdekelnének a részletek, mert egy ilyen nőnek baj van az agyával ha képes ennyire megalázni. Vállalja csak a következményeket.

2017. jan. 10. 07:54
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a megcsalás nem ott kezdődik, hogy a farkát berakja a punciba.

Amit ők művelnek, az pedig az én érzékeny ízlésemnek több a soknál.

Vannak férfi barátaim, tehát tényleg barát, több, mint tíz éve vagyunk barátok, ha el kéne tüntetnem egy hullát, biztos, hogy őt hívnám fel.

De nem alszok vele egy ágyban, nem simulunk egymáshoz, nem sétálunk kézen fogva, meg hasonlók. Pont azért nem, mert CSAK barát, és ilyen szintű testi intimitás nem fér bele a barátságba egyikünk részéről sem. Aki így össze van nőve egy pasival, és ennyire szoros testi közelséget igényel vele, az NEM a barátja akar lenni, és mindegy, hogy konkrét aktus volt-e a távollétedben, vagy nem volt.

A baj az, hogy a barátnőd valószínűleg úgy fogja gondolni, hogy nem csalt meg, se szex, se más nem volt, és nem fogja megérteni, hogy neked mi bajod van ezzel, ha egy barátjával tölti a napot, meg összebújva alszanak, amíg a haját simogatja.

Egyébként én kivágnám, mint a macskát, ha a helyedben lennék, és megértem, hogy min akadtál ki.

2017. jan. 10. 08:19
 20/27 anonim ***** válasza:

Elfogadható magyarázat: a csajod nem tisztel semennyire; talált egy pasit, akit értékesebbnek érez a párzási piacon, mint te, és amíg távol vagy, igyekszik váltani.

Megoldás: rúgd ki minél hamarabb, ha van még egy szikrányi büszkeséged. Vagy ha a közeljövőben mész haza, szúrd meg, és utána rúgd ki, hogy egy kicsit ő is megalázva érezze magát.

2017. jan. 10. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!